in

14 коефициент от тези 5 мача и сурвакаш букмейкърите за ЧНГ

Прогнозите на Брато.бг: Лудогорец бие и с медицинска топка, Асеновец удря Спартак (Пд)
Нова година – нов късмет. Така са казали хората, брато. Стоим пред фиша и умуваме как да измамим съдбата и най-накрая да ни излезнат мачовете. Новогодишното ни обещание към теб е да бъдем по-точни в прогнозите. Ето, казахме го.

Именно затова сега анализираме още по-обостойно двубоите, които предстоят този уикенд, защото и ние като теб сме с няколко смачкани лева в джоба след всички тези празници.

Фиорентина – Лацио

“Виолетовите” този сезон се представят повече от очарователно. В последните си 6 мача записаха едва едно поражение и към днешна дата са втори само на точка от лидера Интер. От своя страна гостите са толкова посредствени, че са дори зад Милан. “Орлите” имат една победа в пет мача и заслужено заемат 10-то място. От опит обаче знаем, че Лацио, Тотнъм и Славия са способни да бият всеки, но и да паднат от всеки. Въпреки това ще заложим на домакините.

Прогноза: 1

Монако – Аячо

Бившият тим на баце Митко Бербатов държи интригата за второто място във френското първенство. Те изостават на цели 22 точки от лидера ПСЖ само след 19 изиграни мача. Въпреки това, Монако почти сигурно ще финишира втори в Лига 1, но това ще се случи след серия от победи. Именно такава прогнозираме, че ще постигне тимът над гостуващия Аячо, който е с 24 точки и е извън Топ 10 в таблицата. Монако са яловци, но въпреки това очакваме да вкарат гол повече на Аячо, което да им осигури трите точки

Прогноза: 1

Норич – Манчестър Сити

В Англия в последните години двойките са трудни за излизане. Такава ще бъде и тази между Норич и Сити. Домакините се представят добре във Висшата лига, а Сити са на три точки от върха. Коефициентът си заслужава риска, така че пишем 2 за Сити и зета на Марадона.

Прогноза: 2 

Лион – Троа

Тука ще е мъка, брато. Лион са девети в таблицата, но в последните пет мача имат 4 загуби. Троа са последни с 2 поражения и 3 равенства в последните срещи. Поргнозираме край на черната серия на Лион и много пот от наша страна до приключването на 90-те минути на двубоя.

Прогноза: 1

Смелата прогноза:

Уикъмб – Астън Вила

Признаваме си – тук го правим заради коефициента. Ставка 2 за тим, който е във Висшата лига макар и бирмингамци си е повече от подарък. Реми Гард все още гледа като бозав в бившия тим на Стенли, но все някога и той трябва да вземе ръка, що се отнася до победите. Сега сериозно – проучихме нещата. Първият ни довод – стражът на домакините, които играят в Лига 2, Мат Инграм е наказан и ще пропусне важния сблъсък. Факт 2 – Последният път, когато двата тима играха, Вила спечели с 8:3, а това беше през сезон 2005/6. Факт 3 – Вила има само една издънка в последните си 7 мача в тази фаза на турнира ФА Къп.

Прогноза: 2

Кефи ли те?

Сол Кембъл, Гуардиола и още трансфери, които се провалиха с гръм и трясък

Доживяхме и това – умен чадър ни подсказва да не го забравим в лошо време