in

Къщата, в която можеш да вдигнеш най-якия нуди купон (СНИМКИ)

house_for_weddings_maldives_01
Минаха празниците, но душата ни още танцува, брато. Празнично ни е и не ни харесват първите дни от новата година. Януари винаги го помним като студнеият и мрачен месец, в който сиромашки чакаме да премине, защото сме изяли и изпили всичко още преди 00:00 часа на 31-и декември.

Именно затова готним як купон, но не знаем къде и още повече кога. И все пак за парти най-важното е мястото. Намерили сме едно такова, но нещо ни подсказва, че няма скоро да успеем да го резервираме.

Първата причина е фактът, че се намира на Малдивите. Втората причина е, че най-евтиният билет до там е колкото заплата и половина и то без багаж. Но пък никой не ни пречи да си помечтаем, нали?

Въпросното помещение дори се използва за сватби, но за момента мислим по-скоро за нещо като ергенско парти, отколкото за халки, брачни обещания и гости, които са ти купили тостер и кафе машина. Абстрахирай се от булката и младоженеца на снимките и си представи голяма уредба, DJ и мацки само по монокини.

И все пак, имайки предвид, че сме малко нахални, ако ти, брато, имаш идея за купон, ти предлагаме това място, с идеята да ни викнеш и нас. Ще вземем пиене бе, споко, за какви ни мислиш?

house_for_weddings_maldives_01 house_for_weddings_maldives_02 house_for_weddings_maldives_03 house_for_weddings_maldives_04 house_for_weddings_maldives_05

Кефи ли те?

Читателите на Брато искат Снежанка да им прави чушки с ориз

Най-добрият фауладжия в света направи приятел за смях (ВИДЕО)