in

Те чакат коледно чудо и договор от Манчестър Юнайтед

jose-mourinho-ryan-giggs-chelsea-manchester-united_3291314
Време е за промяна в Манчестър Юнайтед, брато. Стига с тези мъки. Луис ван Гаал ни прецака трети фиш подред, а играта на “червените дяволи” е по-потресаваща и от съботните ни прогнози за футбол.

В Англия са на същото мнение и след загубата от Норич с 1:2 насред “Олд Трафорд”, се заговори за мениджърска рокада. Самият Ван Гаал призна, че усеща, че търпението към него се изчерпва и е много вероятно да бъде уволнен в най-скоро време. Тук сме на едно мнение, Луис. Прегледахме какво пишат колегите на Острова и сортирахме евентуалните заместници на холандеца. Най-тъжното е, че който и да се завърне начело на Юнайтед, той няма да бъде Сър Алекс Фъргюсън.

Жозе Моуриньо

Странно или не, но само два дни, след като бе уволнен от Челси, се заговори, че португалският тактик и бивш преводач е вариант за нов мениджър на Манчестър Юнайтед. При това положение английският колос няма да плаща за обезщетение на “сините”, Самият Жозе желае да продължи кариерата си в Англия и наскоро обяви, че не иска да си взима почивка. В същото време той дори отряза Рома, показвайки, че Висшата лига е на първо място в коледните му желания за нова работа.

Карло Анчелоти

Италианският специалист също е на трудовата борса, след като ерата му в Реал Мадрид приключи. Опитният наставник изкара кратък период във Висшата лига, където бе начело на Челси. През октомври той бе свързван с Ливърпул, но в крайна сметка Юрген Клоп пое “мърсисайдци”. В същото време Анчелоти е спряган усилено и за Байерн, но не е изключено именно Юнайтед да се окаже следващият работодател на големия татко Карло.

Пеп Гуардиола

Ива два вида мъже, брато – едните се прикланят пред стила, който изповядва Гуардиола, а другите не могат да го дишат. Ние няма да разкриваме от кои сме. В действителност на “Итихад” очевидно харесват стила на испанеца, защото по всичко личи, че той ще бъде новият мениджър на тима, но от следващия сезон. Но враждата между манчестърските тимове е ясна и датира от десетилетия, така че не е изключено Юнайтед да се опита да нанесе тежък удар по егото на милионерите от Сити. Дали това ще се случи? Можем само да чакаме и да видим. Но, ако на “Олд Трафорд” се надяват да се сбогуват с Ван Гаал още сега, те ще трябва да направят същото и с възможността Пеп да ги поеме, защото до края на тази кампания той ще води Байерн. Вариантът е Гигс да замести временно холандеца, докато договорът на Гуардиола изтече.

Райън Гигс

Така или иначе вече споменахме Гигси. Легендата на клуба е и скрит фаворит за следващ мениджър на Манчестър. Той вече води любимия си тим в няколко срещи, а това се случи преди две години, когато бе уволнен Дейвид Мойс. Ако трябва да бъдем по-точни, тогава Гигс записа две победи, равенство и загуба в четирите си двубоя като мениджър.

Гари Невил

Бившият защитник на Юнайтед прави своите първи стъпки в треньорската кариера. До момента той бе помощник в английския национален отбор, но от седмица насам води Валенсия. Именно “прилепите” подадоха ръка на британеца, превръщайки се в първия отбор в мениджърската кариера на Невил. Неговият договор с испанския тим е до края на сезона, така че ако от Манчестър искат именно той да замести Ван Гаал, ще трябва да почакат до лятото на 2016 г. Това е и един от твърде малко вероятните варианти, но все пак е хубаво да бъде споменат.

За финал ще споделим само, че не е важно от кой отбор сме, важното е да гледаме качествен и красив футбол. А в случаите като този, предпочитаме Луис ван Гаал да си тръгне веднага, защото тази мъка много ни напомня на онази в “А” група. Сериозно!

Кефи ли те?

Рампа вместо икони или как стара църква се превърна в рай за скейтъри (СНИМКА)

Лестър донесе щедър коледен подарък на фен, направил луд залог за тях