in ,

Костюмът за измъкване от скучни коледни партита

Канен си на досадно коледно парти, на което не искаш да присъстваш. В същото време приятелите ти вдигат шумни наздравици в бар, пълен с готини мацки. Споко, брато, имаме решение на проблема. Той се крие в костюма, който е създаден от “Laterooms”, пичове, които са попадали в подобен капан през годините, но са намерили цаката. Въпросната фирма предлага костюм на коледно дръвче за дискретно измъкване от коледно парти.

Всичко това е в следствие на проучване, според което около 72% от хората, поканени на коледни празненства, умират от скука, но от добро възпитание стоят на тях до самия им край.

Костюмът се слага през главата и обхваща пирамидално цялото тяло на скучаещия. Той приема формата на коледна елха с изкуствени клонки и украса. На горната част са оставени два отвора за очите. С бавни движения елхичката се понася и напуска коледната сбирка, отървавайки се от скуката. Според създателите на продукта животът бил прекалено кратък, за да си губим времето по скучни купони. Гениално, брато!

Ние също си имаме цака, с който се измъкваме от подобни събития. Отиваме при домакина и го молим да си извади за малко телефона, след което да влезе на сайта на Brato.bg. В последствие той се зачита в някоя свежа статия и изобщо забравя за съществуването ни. Найс, а?

Кефи ли те?

Верига магазини се извини за коледен пуловер с кокаин (СНИМКИ)

Прочети предговора от биографията на Роджър Федерер