in , ,

Клиника те спасява от зверския махмурлук с коктейлчета и банки

the-hangover-part-ii-w1280
От всичко на този свят, брато, най-ненавиждаме махмурлука. Това е нещото, от което буквално ни се повдига. Случва ни се често да стенем от болки след тежка нощ. В мигове като този, отправяме най-различни молитви и обещания, които задължително включват фразата :”Повече няма да пия, копеле”! Но по някаква причина това отново се случва.

Сега има светлина в тунела. Клиника предлага лечение и от най-тежкия махмурлук за половин час. Лошото е ,че светлината идва от далечна Австралия, а всичко това се случва броени дни преди коледните и новогодишните празници. Ако все пак се случи така, че се напиеш на животно и се събудиш сред кенгура, трябва да знаеш, че въпросната клиника за препили се намира в Сидни. Цените на услугите също ще се окажат изтрезняващи. Интравенозно вливане и укрепващ коктейл от витамини ще струват на почерпилите се около 100 щатски долара, което си е много пиене. Едночасова процедура с включване на системи, кислородна терапия и витамини приключва с фактура от около 150 щатски долара, което е още повече пиене.

Най-добре е да правиш като нас, брато – напиваш се, а на следващия ден пиеш два пъти повече, за да прецакаш махмурлука и да се надяваш, че ще му писне и ще си тръгне преди да те е пуснал алкохола. За съжаление в повечето случаи на третия ден боли тройно, но пък за сметка на това предните два дни е било весело.

Кефи ли те?

По*но актриса стана шеф на футболен отбор, а ние си имаме Киро Гела и Венци

И пернишкият тунинг бледнее пред руския (СНИМКИ)