in

Ще имаш незабравима нощ, ако хванеш тези мачове с коефициент 50

Прогнозите на Брато.бг: Лудогорец бие и с медицинска топка, Асеновец удря Спартак (Пд)
Не губи кураж, идва нов тираж, брато. Това ни е мотото всеки път, когато видим, че само един мач ни е избягал. Сега сме твърдо решени да забогатеем, най-малкото, защото не сме взимали заплата от два месеца. Дотолкова сме полудяли от последните ни несполуки, че този път сме се спрели на цели 6 мача, които са с обща ставка 50.

Иска ни се да познаем всичките двубои, защото довечера имаме резервация за един бар, за който не ни достигат парите, а желанието ни е да не лижем една бира цяла нощ.

Направихме подбор и анализ на предстоящите срещи и се спряхме на следващите 6 двубоя.

Уофорд – Норич

Изключително хазартен ход, за който осъзнаваме, че можем да страдаме, но сме твърдо решени на тази руска рулетка. “Стършелите” се представят стабилно през тази кампания, а доказателство за това са 19-те точки на новака в елита. От своя страна Норич е малко над чертата и рядко показва нещо впечатляващо. Избрахме този двубой пред Стоук – Манчестър Сити, защото ни изглежда по-вероятно да излезе.

Коефициент: 2.25

Гранада – Атлетико Мадрид

Една победа в последните си 5 мача. Това показва статистиката за домакините, които едва, едва се държат над опасната зона. В същото време “дюшекчиите” са 5 от 5 за същия период, което автоматично ги прави фаворит в тази среща от 14-ия кръг на Примера дивизион. Доверяваме се на Диего Симеоне и неговият отбор, който в момента е пред Реал Мадрид в класирането и точно зад лидера Барселона.

Коефициент: 1.57

Интер – Дженоа

Нужен е малко италинански привкус, за да бъде хазартният ни ход пълен. Именно затова се спряхме на “нерадзурите”, които този сезон изглеждат далеч по-солидно. Миланският гранд е втори в класирането само на точка от лидера Наполи, но шампионът Ювентус вече им диша във врата. Именно затова “синьо-черните” нямат право на грешка точно сега и то срещу гостите от Дженоа, които освен че надвиха Сасуоло през ноември, не могат да се отличат с нищо по-сериозно.

Коефициент: 1.61

Карпи – Милан

Капи ли са, Калпи ли са, не знаем. Но е малко смешно, ако “росонерите” трябва да се притесняват от подобни гостувания и то на предпоследния в Серия “А”. Милан изостава стабилно от лидерите в шампионата, но един успех в този кръг може да ги върне в играта за място в Европа. Домакините пък имат едва две победи в 14-те си срещи до този момент.

Коефициент: 1.75

Волфсбург – Дортмунд

Тук прогнозата ни е, че и двата отбора ще вкарат гол. Логично е – Бентнер срещу Обамеянг, третият срещу втория.

Коефициент: 1.5

Пирин – Черно море

Полетът на “орлетата” под ръководството на мъдия Наджи Шенсой продължава. Пирин вече не е последен, след като надви Левски и Локомотив Пловдив, а нещо ни подсказва, че същото ще се случи и с Черно море. Коефициентът е повече от предизвикателен – 3.3. Заслужава си!

koef

Кефи ли те?

Кобрата и още спорт, който ще дават по телевизията

Социалните мрежи за мача на Пулев: “Кобра, дължиш ни по 3 лв. за абонамента”