in , ,

Чичо Чарли иска 10 млн. долара за да напише автобиография

Чичо Чарли иска 10 млн. долара за да напише автобиография

Един на всеки двама мъже и половина е ХИВ позитивен, брато, но да не ти пука. Чичо Чарли Шийн мисли да пуска своя автобиография, която ще те зарази само с хубави емоции от всяка страница. Хващаме се на бас на по един безплатен преглед в клиника за изследване на СПИН. Огромният хонорар, който Чарли иска обаче бави все още новия световен бестселър.

“Когато Чарли участваше в “Двама мъже и половина” правеше добра комедия, но да иска 10 милиона хонорар е дори по-забавно”, заяви ветеран в издателската индустрия, който пожела анонимност, пред “Ню Йорк Поуст”. – Толкова много от живота му се е разиграл публично в най-мръсните и подробни детайли. Какво остава да се разкаже”, допълва издателя.

Въпреки това чичо Чарли вероятно няма да чака дълго, за да се появят желаещи да публикуват мемоарите му. Миналата седмица се появи информация, че мениджърът му Марк Бърг е затрупан с оферти от издатели за автобиографията на звездата от “Смотаняци”.

Припомняме, че преди месец Шийн призна, че от 4 години е СПИНозен. Той е известен с прекрасния си начин на живот, който не включва пиенето на вода и моногамен начин на живот.

Кефи ли те?

Създадоха телефон, който миеш със сапун и вода (ВИДЕО)

Кобрата и още спорт, който ще дават по телевизията