in

Парола на Wi-Fi на руски стадион ядоса немски журналист

9_1
Немският журналист Матиас Дерш няма да запомни с добро визитата на Борусия Дортмунд на Краснодар в Лига Европа, брато. “Жълто-черните” изненадващо загубиха с 0:1 визитата си, но не това е причината репортерът да остане раздназнен.

Той съзря коспирация малко, след като влезе на стадиона на Кубан. При опит да се свърже с Wi-Fi на съоръжението той остана неприятно изненадан от паролата, която му бе дадена – “19411945”.

Дерш веднага направи препратка към Втората световна война и в частност отношенията между Русия и Германия. Ние, брато, като видни историци ще припомним, че на 22-и юни 1941 г. Нацистка Германия напада СССР в Операция Барбароса. Войната пък приключи на 8-и май 1945 г., когато Уинстън Чърчил и Хари Труман обявяват края на сраженията в Европа. Късно вечерта на 8 май (ранните часове на 9 май по московско време) Германия подписва още един път капитулацията, отново в присъствието на всички съюзнически сили и СССР. Краят на Втората световна война обаче настъпва едва с подписването на капитулацията на Япония, което се случва на 2 септември 1945 г.

Kuban

Кефи ли те?

Психично болни статуи дебнат в Аляска (СНИМКИ)

Даваме ти два фиша с по коефициент 10 за футболния уикенд