in

От “Игра на тронове” анонсираха сезон 6 с Джон Сняг, който май не е пукнал

Супер-мега-турбо-но-не-фолк сериал “Игра на тронове” анонсираха предстоящия нов сезон 6 с Джон Сняг, който май не е пукнал, брато. В последната сериа на сезон 5 копелето на Ед Старк бе ликвидирано, но в крайна сметка май ще се окаже, че още е жив.

Поне така съдим от плаката, който бе разпространен от HBO. Освен това, кибици твърдят, че са видели Джон Сняг с дрехите на Нощната стража на снимачна площадка в Белфаст, където е една от локациите за снимки на сериала.

Сигурни сме, че информацията за Джон Сняг ще намокри мерудията на милиони Цецки, които си късат прашките от кеф като чуят за героя на Кит Харингтън.

Иначе сериалът се завръща на екран през април 2016 година, така че Цецки, чакаме.

От "Игра на тронове" анонсираха сезон 6 с Джон Сняг, който май не е пукнал

Виж и това, брато:

Дубровник – мястото, където снимат “Игра на тронове”

Дубровник - мястото, където снимат "Игра на тронове" (СНИМКИ)В този материал ще ти покажем някои любопитни неща от любимия сериал “Игра на тронове”, брато. Докато грозноватият дедак Мартин се ослушва като кьорав кон в турско гробище и не иска да пуска новата книга от поредицата, ние ще задоволим, макар и с малко, любопитството ти към поредицата. Ще ти покажем най-важната локация, на която се снима голяма част от сериала. “Игра на тронове” се снима близо до България, а именно Дубровник, Хърватия.

 

Старк, Ланистър и другите домове от “Игра на тронове” с футболни екипи

Старк, Ланистър и другите домове от "Игра на тронове" с официални футболни екипи

Манията по фентъзи сериала “Игра на тронове” е огромна, брато. Дори “Найки” се кефят на филма, който е базиран върху поредицата “Песен за огън и лед” и по тази причина създадоха уникални футболни екипи в чест на любимите си герои. Освен домовете, Белите бродници и Нощният страж също имат футболни екипи. Да, те мач няма да играят, но определено ние ще си вземем екип, ако “Найки” решат да пуснат в продажба тези уникални творения.

 

Да попаднеш в ямата на отчаянието с героите от “Игра на Тронове”

Да паднеш в ямата на отчаянието с героите от "Игра на Тронове"Седмица преди последната серия от петия сезон на “Игра на Тронове”, решихме да ти припомним, брато, моментите на отчаяние, които хващаме бас си изпитал, докато си гледал любимите ти герои от популярната лента. Моменти, в които си плювал през рамо, дърпал си ушите си или просто си казвал тихичко: “Ей сега си еба майката”. Почти няма серия, в която главните герои изпадаха в ямата на отчаянието, а ние ще ти изброим едни от най-паметните от всички серии до момента. Не можеш да отречеш, че сме се постарали, нали?

Кефи ли те?

И супергероите ходят на село (ФОТОРЕПОРТАЖ)

19 Pictures That Perfectly Sum Up How It Feels to Be a Kid