in ,

Азиатски тумбак остана без зърна след най-лошата идея евър (ВИДЕО)

Азиатски тумбак остана без зърна след най-лошата идея евър (ВИДЕО)

В последно време се чудим на хората, брато. Правят някакви неща, които са тъпи и болезнени за тях самите, но въпреки това те го правят. Идиотското не е в самото действие, а в самото раждане на идеята. Искаш примери? Божинов си прави селфи от резервната скамейка по време на футболен мач, после го глобяват. Цецка иска в “онова място”, после я боли. Азиатски тумбак пали пиратки в пластмасови шишета, които са залепени за зърната му, после реве от болка. Да бе!

Този дори ще ти го покажем. Дебилът изрязва две шишета от минерална вода, които остават без дъно и ги захваща към гърдите си с тиксо. После пъха някакви пръчковидни фойерверки и пали. Познай какво се случва? Не можем да го разберем какво говори, но ни се струва, че го боли. Нормално, след като в крайна сметка остава без зърна, а вместо това с обгорени черни петна.

Виж и това, брато:

Фестивалът на самоделните бомби взривява Мексико веднъж годишно

Фестивалът на бомбите взривява Мексико веднъж годишно (ВИДЕО)Веднъж годишно в Мексико и по-конкретно в градчето Сан Хуан де ла Вега, брато, се провежда един разтърсващ фестивал. В чест на местен герой, на който е кръстен и самият град, мексиканците привързват с тиксо експлозив от смеси между калиев хлорат и сяра към метални чукове. След това удрят самоделната бомба в метална плочка или релса, а взривът е толкова силен, че лекува запек.

Руски дебил взривява бутилки с газ (ВИДЕО)

Руски дебил взривява бутилки с газ (ВИДЕО)Руснаците са здрави копилета, брато, и не се плашат от нищо. Пият като врачански поп на задушница, стават и си тръгват като първите пичове.

В това видео главният герой не прави изключение. Руснак, наметнат с яке като Батман или като ром на Женския пазар в лошо време, пали една по една бутилки от пласмаса пълни с газ. Спечелихме те, нали? Пускай и гледай, за да видиш какво се случва.

Кефи ли те?

I’m lucky I’m so cute

“Фики никога не е стъпвал на сцена” и още чалга хумор около концерта на Планета