in

Фалираме букмейкърите с тези мачове, брато

Уикендът започна, брато, а ние вече пуснахме два фиша с мачове. За съжаление, единият вече ни издъни, но ние не губим надежда. Другият фиш започна ударно, като хванахме първата среща, а дясната ръка ни сърби. Това е на пари, което означава, че ще фалираме букмейкъра. Вярно, че фиша е за 3 лв., но преди заплата е така.

Фалираме букмейкърите с тези мачове, брато

Големият риск е на Уотфорд – Манчестър Юнайтед, но коефициент 2 не е за пропускане. “Червените дяволи” играят трудно като гости, а и сега имат проблеми в атака. Въпреки това вярваме в техния успех.

Челси ще бие Норич, а Арсенал ще се изпоти срещу УБА. Славия трябва да падне от разградското Лудогорец, тъй като Моци и компания играят за премия щайга кренвирши с вкус на луканка. За цвят пуснахме и тОрците Бешикташ – Сиваспор. Коефициентът от всички мачове е десет.

Фалираме букмейкърите с тези мачове, брато

Яд ни е, че другият фиш даде фира още с първия двубой (Ница – Лион), но ти можеш да препишеш някой от останалите срещи, брато. Пирин трябва да падне от Левски. Все пак генералният спонсор на “орлетата” е човекът, който плаща заплатите на “сините” в момента. Няма случайни работи и твърда двойка за Левски.

Останалите мачове са палави като Цецка след цикъл. Въпреки това, трябва да излязат. Вече преглъщаме на уиски, като от скромната печалба ще има и за два пакета фъстъци. Малко ли е?

Кефи ли те?

Football Manager 2016 – Често задавани въпроси

Hardcore parkour…