Излезе първият трейлър на „WARCRAFT: НАЧАЛОТО“. Виж го тук (ВИДЕО)

Излезе първият трейлър на „WARCRAFT: НАЧАЛОТО“. Виж го тук (ВИДЕО)

Първият трейлър на една от най-дългоочакваните екранизации в последните години е вече факт, брато. Кадрите от „WARCRAFT: НАЧАЛОТО“ екзалтираха не само феновете, които предричат, че филмът ще постави началото на кинолегенда.

За какво иде реч? Приключенски епос за сблъсък на два свята, по мотиви от глобалния феномен на Blizzard Entertainment. Мирната територия Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията й е изправена пред страховит набег на завоеватели: воини орки бягат от загиващия си дом, опитвайки се да колонизират нов. Отваря се портал, който свързва двата свята, и едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Биещи се на противникови страни, двама герои са устремени един срещу друг в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им. Така започва зрелищната сага за власт и саможертва, в която войната има много лица и всеки се бие в името на нещо.

Режисьор е Дънкан Джоунс („Луна“, „Първичен код“), сценаристи са Чарлс Лийвит и Дънкан Джоунс, ролите се изпълняват от Травис Фимел, Пола Патън, Бен Фостър, Доминик Купър, Тоби Кебел, Бен Шнецър, Роб Казински и Даниъл Ву.

„WARCRAFT: НАЧАЛОТО“ ще завладее кината на 3D и IMAX 3D на 10 юни.