in , ,

Те починаха отдавна, но продължават да печелят милиони

dead_celebs_13
Това е една тъжна статистика, брато. Установихме, че има починали хора, които въпреки положението си, продължават да правят повече пари от нас. Лежат и трупат пачки в сметките си, а ние ставаме рано, ходим в офиса, бъхтим цял ден, караме се с шефа, после с жената, после с кучето и накрая си лягаме бесни и не можем да спим. Добре де, прекалихме малко, но ни разбра. Твърдо решени сме това да се промени, но дотогава ще трябва да се примирим с този факт.

Колегите от Forbes показаха и кои са въпросните звезди, които са натрупали най-много пачки за 2015 г. Изненадващо или не, но на първо място е Майкъл Джексън. Джако печели от турнетата на прочутия „Цирк Дьо Солей“ с програмата „The Immortal World Tour“, посветена на него и основана на негови песни. Само за тази година той е направил 115 млн. долара, а откакто почина е заралотил над 1 билион от щатската валута.

Елвис Пресли, който си отиде от този свят през далечната 1977 г., е прибавил нови 55 млн. долара към сметката си. Американският карикатурист Чарлс Шулц пък изостава със скромните 40 млн. долара, а Боб Марли е с 21 млн. Представителките на нежния пол Елизабет Тейлър и Мерилин Монро имат съответно по 20 и 17 млн. долара.

Кефи ли те?

Том и Джери в реалния живот (ВИДЕО)

This Girl Has Fun Making Crazy Faces. But You Won’t Guess Why