in ,

Стиви Джи е най-добрият

Стивън Джерард спечели наградата „Футболист на годината” в Англия. Капитанът на Ливърпул взе отличието, след като победи в специална анкета. Тя се проведе на официалния сайт на ФА и в нея участваха над 180 хиляди фенове на футбола, обикновени пияници и пустиняци.

Стиви Джи е на 32 години, зодия телец. Псува да си ебе дроба, пие уиски като смок и е милионер. Притежава две много яки неща, за които му завиждаме – Орден на Британската империя и Алекс Кърън. Второто е жена му, първото е далеч по-ценно от дипломата ти за основно образование. Алекс е модел и има колонка във в. “Дейли мейл”. Пише два пъти на 31 дни и с хонорара кара 6 месеца, че даже й остават. Много ясно, там нема ЧЕЗ, нема “Топлофикация”.

Alex_Curran_-_Alex_James_Photoshoot_032
Прекрасната Алекс. Пленително дългокрака.

Двамата със Стивън, който ако беше българин, щеше да е просто Стефан, обичат да играят снукър. Не заради топките, простако. Просто са джентълмени и пият чай от чиста чаша с два пръста. Не са ходили в Найт флайт, но могат да си позволят да гледат филми в кино Арена всеки ден, а не да чакат за промоцията. Сеш’ли’се?

Пишем този текст в чест на един от най-големите футболисти – Стивън Джерард. Радвай се, че си негов съвременник. Наздраве и да черпи Стефчо, да не се прай на луд.

Кефи ли те?

Заспиваме трудно цял месец

Джиесемът заглушавал извънземните