in

5 мача с 5 лв. и гушкаш две шишета уиски

Уикенд е и е време за печалби от мачове, брато. Все пак сме точно преди заплата и всеки лев е нужен за пиячка. Слагаме 5 лв. на тия 5 мача и изкарваме 50 лв. Общият коефициент на тези пет мача е 10.36, така че УДРИ! Това са си две шишета уиски от по литър. Всеки път в това се целим и честно да си кажем, алкохолът е по-вкусен като е купен с печалба от тотото. Сигурни сме, че ще се съгласиш, брато, нали?

Кристъл палас – Манчестър Юнайтед

Палас са в серия от две поредни загуби, но са седми в класирането. Юнайтед направиха 0:0 със Сити в миналия кръг и са четвърти с пет точки повече от днешния си съперник. Коефициентът за “двойка” е голям, така че пикаме на статистиката и играем за Юнайтед.

Прогноза: 2
Коефициент: 2.05

Монтана – Левски

Далеч сме от мисълта, че Иван Минчев ще спре устрема на Левски. В Монтана най-добрия играч е Борислав Балджийски, но една птичка пролет не прави. Чакаме гол от яловите Диаби или Курдов.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.66

Валенсия – Леванте

“Прилепите” редуват победа със загуба в последните 5 мача, като последната среща претърпяха поражение. Това означава, че сега ще бият, нали, брато? Леванте са последни и смятаме там да си останат след този мач.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.50

Юргорден – Сундсвал

Тука е като Цецка в пубертет – пълна мъгла. Юргорден играха с Левски на юбилея и от там ги знаем. Сундсвал звучи като самосвал. Това е.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.40

Алтах – Залцбург

Също като горното. Пишем го, за да лъха фиша ни на екзотика.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.44

Кефи ли те?

Организаторите на Supercross Sofia с жест към феновете

Сипваме първата бира с Фиорентина, още много ще се лее до края на деня