in ,

Врачанска дискотека, нива в Коиловци и още места, където да нахлуе Волен Сидеров

12030441_10204931776315516_2754768052561698365_o
Бялата Златка Волен Сидеров е много смел, когато наоколо има полиция и камери. Не може да се бие, но може да скача като пудел на батут. Ние такива сме ги виждали. И понеже е страшно отворен да ходи да плаши студентите в НАТФИЗ, предизвикваме го да ходи те на тия места да се пробва да там:

Дискотека във врачанско

С поглед те посрещат, без зъби те изпращат. Това е златно правило за новобранците във врачанските дискотеки. Ако дойдеш и с прическа като на футболиста Отаменди, могат и да те опънат по един път. Разбира се, това Волен няма да го знае и като нахлуе, ще стане страшно. Първо диджеят на дискотеката, който по професия е електротехник, овчар или втори вратар в местния отбор, ще го поздрави с песента “Камъните падат”. Още на припева Волен ще лази, а върху него ще се изсипват пепелници и стъклени чаши.

Сидеров ще се направи на мъж и ще се изрепчи на леличката в тоалетната, която с моп попива разлят алкохол и повръщано. Тя ще го прокълне на деца, а след това местният плейбой така ще го бие, че изобщо Волен няма да мисли за каквото и да е наследство.

“Че те ебем у каратисто” ще е вместо “Чао”, а песента на Гери Никол и брат му “Ела и си вземи” ще е саундтрак на този филм.

Нива в Коиловци

Волен да се спусне с парашут, за да изглежда мъжествен в очите на Деница Гаджева, която пише прогнозата за времето. За негова изненада пустата на пръв поглед нива в Коиловци много бързо ще се оживи. Още при приземяването на Сидеров три танка, четири фадроми, 10 лади, пожарна, линейка и катафалка ще се появят ей така, от нищото. Начело на ударнаата бригада ще са братята Слави и Васко Цоневи, чиито ръце почукват по-здраво от удар под окото. След мелето, което ще приключи за по-малко от 6 секунди, братята ще разкажат:

“Ръцете му вързахме и краката, да не бяга, защото беше много жилав. Просто ей така се гънеше и всеки момент щеше да избяга”, ще сподели Васко.

“Чак като го напънахме яко на бой почна да вика, че е турист. Да, ама късно е либе за китка, викат у наше село”, ще добави Слави.

Филиповци

Волен да нахлуе във Филиповци с нещо за ядене и бакър на кръста, а след това да се разкрещи, че всички трябва да си плащат тока редовно – направи го, Волене! Тогава ще стане страшно, но нали лидерът на Атака е мъж, така че защо да не го направи? А какво ще се случи после? Вариантите са няколко – след 3 месеца да го хванат, че проституира в Белгия, до 2 години ще е родил 3 пъти или на следващите избори ще бъде анкетиран от репортер на ТВ Алфа в ромската махала, като пред своите бивши колеги ще каже, че няма да продаде гласа си, защото пЕратките излъчват едно лошо предсказание.

В агитка

Вольо, Волен гълъбе, изчакай да стане събота-неделя, сложи по джобовете пликчета с брашно и бахур, които да разхвърляш, след това отиди на мач на ЦСКА или Левски. Сектор “Г” и Сектор “Б” ще се посрещнат с хляб и сол, ако се изрепчиш там. И без да се изрепчиш – също!

Влезе ли при футболните агитки, Волен ще реже лентичка – всяко нещо си има първи път. “Червените” са така и така нервни заради “В” група и помията, която Лупи е надробил. Екшън сцената ще е неповторима. Там и Беър Грилс не знае как да оцелее.

Онова в НАТФИЗ “Молим Ви да напуснете Академията” ще се превърне в истинска вакханалия. Кръв и (цензора) ще се леят. Мрсн смрт и военна димка фостата.

Сливенският затвор

Там при жените да иде. Да те бие жена – безценно. Това се помни вечно от всички. Даже и прогнозите за времето на Деница Гаджева няма да могат да спасят Волен Сидеров от грубите женски ръце на затворничките.

Отива Волен с екип на ТВ Алфа и оня плешив оператор, започва да дава съвети, да изнася лекции и да иска извинение. Няколко чифта неизмити цици политат към него без предупреждение. Без говор. Без подготовка. Сапун в кърпа. Бела перушина ол оувър.

В диспансера в Курило

index

Държим да се пробва в това начинание, брато. Много е вероятно обаче с влизането си да бъде облечен в усмирителна риза, каквато ще отива както на белите му коси, така и на характера му. Там ще намери редица съмишленици, с които да разменят конспиративни теории. Пак там ще може да убеди някой и друг глас при следващи избори. Ще кажеш сега, че лудите не гласуват, но ние лично сме виждали как разни лидери на БГ партии пускат бюлетината си.

В зала за фитнес

pain-gain-680

Лесно е да влезеш в НАТФИЗ и да се правиш на отворен. Призоваваме Волен да влезе в някоя фитнес зала в крайните квартали под претекст, че има информация, че там се крият анаболи и стероиди. Това, което очакваме да се случи, не си го гледал и във филмите с Роки!

Сбирка на анонимните алкохолици

2110900913

Всеки таи в себе си тайни, които трябва да бъдат изказани. Така ти олеква и ти става далеч по-спокойно, разбираш, че не си единствен и получаваш подкрепа, каквато до момента не си имал. В течение на сеансите добиваш отново силата да продължиш напред, каквато очевидно е нужна на г-н Сидеров.

Кабинетът на д-р Радева

f1ccd47d260

Очевидно, че д-р Радева е личен лекар на Волен. Нямаме друго обяснение, а и не сме чували някога лидерът на АТАКА да пие вода. Волен трябва да нахълта при известната лечителка за нова рецепта, защото тази не действа или е твърде предозирана.

Кефи ли те?

Летяхме с балон, за да видим скали под формата на пенис и затихнал вулкан

23 Of The Most WTF Nails You Won’t Be Able To Forget