in , ,

Отиваме на сватба на чудовища, Ice Cream ще бъдат кумове (ВИДЕО)

Hallowen
Любовта е най-прекрасното чувство на света, брато. Пишем това с едната ръка, а с другата галим нежно Цецка между ушичките. Но какво е любовта? Нима именно тя ни кара да вибрираме от вълнение, въпреки че вече втори месец не получаваме заплата, а ремъкът на Голфо е скъсан и ходим пеша в дъжда. Или когато в три през нощта не можем да заспим, защото любимата ни хърка по-шумно и от косачка за трева на комшията, но ние продължаваме да си я гушкаме. Защо? Защото това е любовта в целия й блясък.

Хубавото е, че в любовта си има влак за всеки пътник и това трябва да те успокоява в тежките моменти, когато си отчаян. За всяко чудовище си е определено някъде там във Вселената друго такова със същия крив и пъпчив нос и дъх, по-лош от този на мокро куче. Такъв е и случаят на две неособено привлекателни същества, които се залюбиха в центъра на София в момент, в който плашиха всичко живо около себе си.

И пламна искра между тях като в приказка на Братя Грим, но в малко по-извратен вариант. И решиха да се оженят. И ни поканиха и нас, а кумове ще бъдат Ice Cream. Но украсата няма да бъде традиционната и вместо скучни рози и панделки, ще има тикви, паяжини, черепи и всевъзможни други твари. Все пак се женят чудовища! Събитието ще се състои в последния ден на октомври, където ще бъдем и ние – спретнати, къпани и с костюми. Но не официални, а карнавални, защото по някаква странна причина тогава е и Хелоуин. Съвпадение? Не мисла…

Това, което ни успокоява е, че ако случайно прекалим с алкохола и върнем поръчката, ще можем да излъжем, че е част от костюма. Шегуваме се, не сме такива! Иска ни се да видим и теб на тази сватба, защото ние те каним, брато. Ела и се забавлявай с нас, обещаваме ти да си изкараш уникално, а после да ни помогнеш да се приберем до вкъщи.

Поканата ти те чака ТУК, но якото е, че не трябва да даваш на включените пликче с пари, те не са такива и не искат подаръци. Вземи си покана и ела. В близките дни ще стартираме игра, с която можеш да спечелиш два двойни билета за събитието. После кажи, че не сме пичове, а?

I SCREAM HALLOWEEN PARTYВземи любимото си чудовище или намери ново на I SCREAM HALLOWEEN PARTY! ^_^ Очакваме те с Ice Cream, Preyah и Billy Hlapeto на 31 октомври 2015 в Rainbow Plaza София! За повече информация и резервации: 0890 102 103 Билети можеш да купиш и онлайн: https://www.ticketlogic.bg/i-scream-halloween-party/27683#Halloween #Party #Sofia

Posted by FlyEvents on 13 октомври 2015 г.

Кефи ли те?

На вниманието на Курдов – нападател отиде на вещер, за да можеш отново да вкарва

Спечели два двойни билета за I SCREAM HALLOWEEN PARTY с играта на Brato.bg