in

Даваме ти 16 коефициент и довечера си Бог в дискотеката

Прогнозите на Брато.бг: Лудогорец бие и с медицинска топка, Асеновец удря Спартак (Пд)
Време е за залози, брато. Чувстваме се във форма, след като последният път взехме, че хванахме, а освен това и ти подсказахме. Спечелихме 62 лева, с които ядохме и пихме два дни и купихме на Цецка фон дьо тен от молчето.  Сега сме готови с новите си предложения, с които можеш да намажеш 160 лева от българска букмейкърска къща, ако заложиш 10-ка.

Челси – Саутхямтън

Жозе Моуриньо бие по-рядко и от Славия, което си е странно. “Сините” просто не са онзи тим от миналия сезон, а за това е виновна Ева Карнейро. Така става, когато една жена те напусне, брато – всичко се срива. Но после се вдигаш! И сега Челси ще се вдигне и ще спечели срещу Саутхямтън. Сигурни сме!

Хофенхайм – Щутгарт

Два отбора от долната част на класирането в Бундеслигата, да не кажем от най-долната. По традиция и двата тима си вкарват много голове и смятаме, че и този път ще е така. Ние ще го играем 1, но ако на теб не ти стиска, можеш да направиш залог за над 2.5 гола.

Лудогорец – Черно море

“Орлите” са без крила този сезон и го карат само на мускули. Ясно е, че ще станат шампиони, но явно ще е по трудният начин. От своя страна Кольо Мастиката е голям и знае 2 и 200. Вярваме, че този път Лудогорец ще победи и ще го направи с разлика.

Норич – Лестър

Лестър ни изненада приятно от началото на сезона. Изненада ни най-вече защото начело на тима е некадърният (според нас) Клаудио Раниери, който разката фамилията на една камара наши любими отбори (Валенсия например). Последният мач за “лисиците” бе твърде злополучен, след като клетият Арсенал им заши 5 гола. Вярваме, че спадът в играта на “сините” ще продължи и този кръг и те ще загубят от Норич, който към днешна дата се движи прилично в шампионата.

Кефи ли те?

Tired of hipster memes?

Най-яките голове от дербито Евъртън – Ливърпул през годините (ВИДЕО)