in

Хвърляме се в дълбокото с тези 3 мача и последните си 10 лева

Прогнозите на Брато.бг: Лудогорец бие и с медицинска топка, Асеновец удря Спартак (Пд)

Сряда е, брато, а заплатата е все така далеч. Дори не разчитаме да ни я преведат на време, което е по-тъжно. Именно затова крачим тъжно към пункта, за да заложим последните си пари, които имаме в джоба – точно 10 лева, като 5 от тях сме взели назаем. Тъжно!

Стига глупости! Този път ще спечелим! Имаме 3 мача, които сме убедени, че ще ни извадят от калта. Стискаме здраво фиша и се “молиим на всички Богове”, както се пееше в една стара и не много градска песен.

Манчестър Юнайтед – Волфсбург

Ако сега начело на “червените дяволи” бе Сър Алекс Фъргюсън, щяхме да ипотекираме къщата на кучето ни и да заложим всичко на англичаните, но когато тим е предвождан от Луис ван Гаал, трябва да си доста предпазлив. И все пак се доверяваме на отбора от Манчестър, защото Бастиан Швайнщайгер е скритият коз на домакините и знае всичко за “вълците”. Надяваме се да имат ден Юнайтед, а ние да имаме топла вечеря! Тук някъде си спомняме и за Роберт Левандовски, който им скъса шушоните на Волфсбург преди седмица и се надяваме същата съдба да имат и сега.

Ювентус – Севиля

Нов криминален ход от наша страна. И ние не знаем защо си доверяваме последните пари на “старата госпожа”, която в Серия “А” играе ролята на Пирин през този сезон. Надяваме се, че ще намерят импулс в играта си и ще се справят срещу севилския бръснар, който също има своите проблеми в Примера. Масимилано Алегри пък е пред уволнение и това трябва да му е стимул да го извади от трудовата борса, за да не му се налага да си търси работа в “А” група след някой друг месец. Масимилиано, ако не биеш Севиля, да водиш Рилецо от пролетта!

Борусия Мюнхенгладбах – Манчестър Сити

Черешката на тортата. В един фиш се доверяваме на двата клуба от Манчестър. Нещо, което установяваме едва, след като сме заложили вече. Нищо! Лошото е, че ако загубим, губим само себе си, ако Сити загуби, имат достатъчно кинти. И все пак сме оптимисти, защото Борусия не е от типичните представители на Германия в Европа, а и са доста “зелени” в ШЛ! Айде, моля ти се…

Кефи ли те?

Велико: Нападател вкара от дузпа и изпи бирата на фен (ВИДЕО)

Робот печели винаги на “Камък, ножица, хартия”