in , ,

Виж първия трейлър на “Досиетата Х”. Ще ядем дробеца на Скъли (ВИДЕО)

Виж първия трейлър на "Досиетата Х". Ще ядем дробеца на Скъли (ВИДЕО)

Американският телевизионен канал Fox представи първия трейлър на продължението на сериала “Досиетата Х” (The X Files), съобщи “Холивуд рипортър”. Той е с продължителност 1 минута и се състои от две части, качени в YouTube.

В трейлъра са включени както Дейвид Духовни в ролята на агента на ФБР Фокс Мълдър, така и Джилиън Андерсън като агент Дейна Скъли, коят с възрастта става все по-яка и честно казано ще й ядем дробеца. Освен тях могат да се видят и някои от второстепенните герои.

“Досиетата X” се завръща на екран с огранпоот телевизионния канал Fox на 24-и януари 2016 година, което означава, че ден по-късно ще е в “Замунда” и “Арена”. Епизодът ще е разделен на две части, като втората ще бъде показана на 25-и януари.

Сериалът дебютира по телевизионния канал Fox през 1993 година и проследява съдбите на специалните агенти на ФБР Фокс Мълдър и Дейна Скъли в опитите им да дадат отговор на необясними, много често паранормални явления.

Поредицата, създадена от Крис Картър, е най-дългата в жанра на научната фантастика, показвана някога по телевизионната мрежа на САЩ, с девет сезона, които приключват през 2002 година.

Кефи ли те?

Виж трейлърът на филма за Роналдо, има го и Меси (ВИДЕО)

Велико: Нападател вкара от дузпа и изпи бирата на фен (ВИДЕО)