in

Причината Балотели да се завърне с гол за Милан (ВИДЕО)

balotelli-570x370
Няма да го крием, брато, Марио Балотели е един от любимците ни във футбола. Това не е случайно, ако трябва да бъдем честни. За всяко нещо си има причина, но за това малко по-късно.

Преди време ти разкрихме как нападателят помогна на 87-годишна старица, която припадна, а Супер Марио й оказа първа помощ.

После ти разказахме и как нападателят решил да посети местен ресторант и да плати сметките на всички, които по това време се хранели.

В друг от случаите Балотели плати бензина на всички, които в същия момент зареждаха колите си на бензиностанция в Манчестър. Освен това играчът настоя всички автомобили бъдат с пълни догоре резервоари.

И след толкова много факти, няма как да не сме щастливи, след като италианският нападател се завърна с гръм и трясък в титулярния състав на Милан за двубоя с Удинезе. Той попадна в стартовите 11 на “росонерите” за първи път от 11-и май 2014 година, когато водеше атаката с Кака при гостуването на Аталанта (1:2), а за благодарност към Синиша Михайлович се разписа още в 5-ата минута.

И за всичко това си има причина, брато. Балотели вкара този гол само няколко часа преди рождения ден на един от най-големите привърженици на “росонерите” в България. Това е нашият читател Иван Узунов, който в 00:00 часа навървша 23 г. Нещо повече – той е дори по-голяф фен от нас на Балотели. Случайно ли е, че Балотели се разписа точно в този ден? Случайно ли е, че го направи по този начин? Че точно в този мач започна титуляр? Няма случайни неща, брато. Това е нещото, на което ни е научил животът!

Честит Рожден Ден, Ванка!

Кефи ли те?

Барът, в който се чувстваш пиян, още преди да си пил (СНИМКИ)

Отмъщението на сватбения фотограф (КУРИОЗНИ СНИМКИ)