in

Греда! Играчи от малките клубове завладяха фентъзи лигата

Участвай във фентъзи футболната лига с Брато.бг и спечели 25 хил. паунда
Греда! Ама много голяма греда, брато! Търкаме дъното в класирането на фентъзи лигата на Brato.bg. В отбора си сме сложили някои от най-голямите звезди на Висшата лига, а в такива се превърнаха играчите на Лестър, Уотфорд и Уест Хем. Единствено Манчестър Сити държи фронта, но това не ни блазни особено.

Държим да те запознаем с футболистите, които са събрали най-много точки до момента или казано иначе – най-добрите 11 за първите 6 кръга. Нито един от Манчестър Юнайтед, нито един от Арсенал, Челси, Ливърпул и Тотнъм! Голяма греда, нали ти казахме.

Най-доброто вратарче до момента е това на УБА Боаз Майхил, който е събрал 37 точки. Някъде толкова имаме и ние до момента, но това е много болна тема. Защитата е изградена от Александър Коларов, Бакари Саня, Венсан Компани.

Риад Махрез е топ сензацията до момента като халфът на Лестър има вездесъщите 57 пункта. Пайет (Уесх Хем), Баркли (Евертън), Аю (Суонзи) и Яя Туре от Манчестър Сити са другите продуктивни полузащитници.

Атаката на т. нар. “дрийм тийм” се води от Калум Уилсън от Борнемут и Одион Игало от Уотфорд! Оставаме този последен ред без коментар…

Fantasy

Кефи ли те?

Първото Bentley за офроуд впечатли и английската кралица

Шуробаджанащина в Холивуд или кой е дубльорът на Скалата? (СНИМКИ)