in

С 2 лв. на тези мачове взимаш 2 шишета уиски и поркаш за наше здраве

Един от читателите ни попита: Някога познавали ли сте мач?

Не, брато, но затова пък компенсираме с желание.

Ето и новите предложения за тотото днес. Слагай два лева в Бет-а на тия коефициенти и ще думнеш цели 40 лева, защото общият сбор на коефициентите е 20.14. Пари за две шишета уиски, брато. Ще поркаш за наше здраве.

Левски – Берое

Прогноза: под 2.5

На “Герена” мачът ще се играе на кило кръв и метър кожа, брато. “Сините” са в черна серия срещу старозагорци, но с Влади Гаджев в състава трудно ще я прекъснат. Гостите играят на контра, а Гаджев на всичко коз. Под 2.5 гола да ти е сигурно на дупенцето.

Коефициент: 1.57

Бордо – Тулуза

Прогноза: полувреме Х

Като стари познавачи на френския футбол ще ти споделим една тайна. Над 69% от мачовете на полувремето свършват без победител. Толкоз. Ако не вярваш, провери мачовете от Лига 1 вчера.

Коефициент: 2.10

Севиля – Селта Виго

Прогноза: 1

Домакините са предпоследни в класирането – с два хикса и една загуба от три мача. Селта пък са в подем и имат две победи и реми. Въпреки това играем победа на Севиля. Всяка серия си има своя край, брато.

Коефициент: 1.80

Дженоа – Ювентус

Прогноза: 2

Тук ситуацията е почти същата, като по-горе. Дженоа има 3 точки от 3 мача, Юве има една от кумова срама. Коце Маца обаче ни се обади и ни каза да играем смело за “Старата госпожа”.

Коефициент: 1.83

Наполи – Лацио

Прогноза: 1

Наполи не започна добре първенството, но е време за първа победа. Тя ще дойде над Лацио, които имат 6 точки от три мача, но да не забравяме, че те са по-скоро домакински отбор.

Коефициент: 1.85

Кефи ли те?

Да ти настръхне гривата: Почивка в хамак на стотици метри във въздуха

Лудо бабе влезе с туъркване в компилация с изцепки (ВИДЕО)