in

Харесахме да заложим 3 рискови мача днес

Боби Михайлов – оставка!

Да си знае.

Ето, че и тази събота е богата на футбол! Готови сме да заложим за пореден път тотално без разсъдък. Кефим се да е рисково, кефим се да не очакваме нищо.

Ти също мисли какво правиш, брато, не искаме да те задължаваме! Това са нашите виждания, с които смятаме да изкараме някой и друг лев. Понеже пак сме пред заплата, как става тва ежедневно пред заплата – не знаем!

Ето какво избрахме за днес:

Испания – Словакия

През октомври 2014 г. Словакия удари Испанците с 2:1 като домакин, което изобщо не е учудващо. Испания не е онова страшилище, което беше, брато. Жените им са едрогърди и с тен, малко се циганьосват, но стават. Тва нема нищо общо със залога, но да си кажем!

Испанците подмладяват отбора си, чича ти дел Боске прави разни маневри, макар че още не е събличан като Петев.

За Словакия играят хора като Мартин Шкъртел, Марек Хамшик, има един Куцка, има и един Мирослав Стох. Изобщо не са слаби, така че не си залагай къщата за победа на Испания, за да не остане твоята Цецка бездомна и подсмърчаща. Ние виждаме Х, но може и да сме пак като Орхан Мурад…

Русия – Швеция

Руснаците имат нов треньор – руснак е и той, пие водка и се казва Леонид Слуцки. Той зае мястото на Фабио Капело. Братушките са трети в групата си, 4 точки зад опонента си в този мач. Ако Швеция бие, дърпа със 7 точки и е почти сигурна, че се класира за Европейското. Това обаче едва ли ще стане, защото Путин е голема работа и ги стяга в кръста. Предричаме едно хиксче, което да остави мистерията в групата до самия край. Швеция не е нищо особено, имат един Ибрахимович, който обаче ще бъде ритан до полуда, защото е и грозен на всичко останало.

Естония – Литва

Тия ще спукат топката. Нема по-равен мач. Х със затворени очи, брато. Всичко друго ще е черно тото!

Кефи ли те?

Ретро: Дебютът на Боби на музикалната сцена започва много преди Преслава (ВИДЕО)

Лудак се прави на Сериозният Сам (ИЗТРЕЩЯЛО ВИДЕО)