in

4 мача за 2 лева и водиш твойта на ресторант

Ето ти 4 мача, които да пуснеш на 2 лева, брато. Не сме смятали колко пари ще вземеш за тях, но ще има за една вечеря на ресторант с твоята мацка. Поръчай повече хляб и супа, после я накарай да иска 2-ро и 3-то. С тази тактика и два пъти ще я заведеш! Важното е да не сърба шумно, че тогава не ти завиждаме…

Монтана – Локомотив Пловдив – 1

Поне до изборите можеш да залагаш на Монтана, брато. Жлати Живков иска да се похвали, че е добър градоначалник и развива спорта. Стадионът в Северозападния град ще е пълен, верно е, че Локо Пловдив са играли пред пълни стадиони едно време, когато станаха шампиони, но толкова псувни нема как да са чули. У Северозападо са люти на кокошинки. Чували сме, че се обръщат към съдията с думата „мъртвец”, „покойник” и „клес”. Неудобно ни е да ти кажем как наричат противниковите футболисти.

Саутхямптън – Норич – 1

Момчетата на Роналд Куман търсят първа победа за сезона. Добри са, но все нещо им убягва до момента. Имат едно нисичко негърче Уй-няма ли е, Лайна-яма ли е – много добър, пъргав, ситни ги яко, требва да вкара. Имат Пеле отпред, отстрани Тадич, Миле Китич и Синан Сакич. Добре, последните двама ще ни пеят от тонколоните, ако ударим тоя фиш на Еврофутбол. Норич за нас са анонимници, знаем само, че са жълто-зелени като препикано мушкато.

Вердер – М’Гладбах – Х

Мда, мхик е мтози мач. Гостите имат стабилна защита, а домакините имат стабилни халфове. По принцип мислим да си вземем немска бира за тоя мач, немски вурстчета и да напляскаме Цецка преди мача за късмет. Шпрехен зи доич?

Суонзи – Юнайтед – 2

Единият от редакторите на Брато.бг е сънувал, че Манчестър Юнайтед тази година ще са шампиони. Заклева се, че е спал преди това в тиквите на Ванга, така че поне за днес ще му гласуваме доверие. Ако ни издъни – ще го подстрижем нула номер.

Юнайтед лети в момента след влизането в групите на Шампионска лига. Шрек се отпуши, а отзад кон на лед да ги окачи, нема да мръднат тия защитници. Ван Гаал върти футболистите, има много свежарки, които са готови да влязат в игра и да се борят за титулярно място. Очаква се за Юнайтед да играе Планинаря – онова косматото момче.

Кефи ли те?

Той си внесе джойстик от Xbox на мача Нюкасъл – Арсенал

Нагледно: Кучетата приличат на стопаните си (СНИМКИ)