in ,

Ако си мислиш, че си имал кофти седмица – те загубиха 182 млрд. долара

Piggy banks group - inflation

Untitled
Събуждаш се в неделя сутрин с тежък махмурлук, празен портфейл и спомен за късен скандал с жената. Всичко това е в унисон със случващото се през цялата седмица, а проблемите през последните няколко дни нямат край.

Имаме хапче за успокоение, нали знаеш, че ние българите обичаме все да гледаме чуждата паничка и да се успокояваме, когато и там е на сходно дередже.

През последната седмица 400-те най-богати хора в света са загубили общо 182 милиарда долара в следствие на срива на световните пазари. Това няма нищо общо с акциите на Brato.bg, чийто стойности продължават да се покачват с всяка изминала гениална статия.

В същото време 26-ма бизнесмени от Китай са назад с 18.8 млрд. долара, а най-засегнати са Dalian Wanda Commercial Properties Co. със загуби от 3,5 млрд. долара…смятай в левове, брато!

Спадът на производствената активност в Китай и резкият спад на фондовите пазари, оказаха неблагоприятно влияние върху финансите на най-богатите хора в света, сред които не сме ние. Общото състояние на бизнесмените включени в списъка се оценява на 3,98 трилиона долара.

Ето защо сме на мнение, че да си богат, не е чак толкова гот. Харчи всичко, каквото имаш, не бързай да трупаш пачки и си чети Brato.bg с усмивка. Все пак ти не си загубил 182 млрд. долара, нали?

Е, още ли си мислиш, че си имал кофти седмица?

Кефи ли те?

Ужасяващ скок във вода от 59 метра (ВИДЕО)

Чудо: Байерн и Нойер инкасираха най-бързия гол в историята на Бундеслигата