in

Как да изгубиш 2 лева с финес, брато? Като ги заложиш на тези мачове

Имаме прекрасна идея как да изгубиш 2 лева, брато! Като заложиш на мачове днес!

Можеш да го гледаш и като на рискова инвестиция, за която да забравиш. Не очаквай нищо, за да не се разочароваш. Брато.бг ще залага така:

Манчестър Юнайтед – Нюкасъл

Едно име, брато – Мемфис Депай. Черничкият холандец ще ги бие днес сам. Затваряш очите и пишеш 1-ца на Ман Ю, които този сезон са се засилили. Луис ван Гаал е стар пияница и е леко луд – чудесна работа и за 1-во полувреме Х. И все пак не забравяай да не се делиш от акъла си.

Защо Манчестър ще победи? Смятаме, че Карик няма да играе и няма да има възможност да си вкара автогол. Омекнал е в коленете нещо. Отзад грозникът Смолинг ще се е стегнал със сезал през кръста и ще ги вдига във въздуха – топка или човек минава, но човек с топка – не! Молим се и Фелайни да не играе, за да могат и деца да гледат мача.

Лестър – Тотнъм

Троен мач на пръв поглед, но този сезон Тотнъм не са това, което трябва да са. Онова русичкото момче, дето се реши назад, Хари Кейн е много напрегнат. Към него има огромни очаквания, което пък пречи. Ние така като кажем, че ще правим баница и всички очакват нещо велико, накрая я изгаряме. От другата страна, Лестър са ебати пичовете. Имат в състава си халфа Гюкхан Инлер. Гюнай ли е, Ахмед ли е – нема никакво значение, ние новини на турски език не гледаме, за да знаем! Въпросът е, че този швейцарец, представи си колко сме се омешали, може да върти средата на терена за Лестър. Очаква се да дебютира. Залагаме за Лестър, щото са домакини и летят на моторетки.

Цял ден джънк фууд и мачове! Който се обади да работим нещо, желаем му само гадости!

Черно море – Монтана

Непредвидими тотаджии са нашите отбори, брато! Не казваме нищо лошо, просто всичко е като тото – не знаеш кво ше стане до последно. Еврофутбол дава много нисък коефициент за варненци, а ние коефициенти не гледаме по принцип. Монтана не са лош отбор изобщо и биха няколко греди на хвърчащите младоци от Левски. Балджийски ги мори доволно отпред, отзад има 2-3 момчета бетон, така че изобщо не си мисли, че Черно море ще измъкне нещо лесно тук. Предричаме равен или победа за Монтана. Нищо чудно и домакините да бият, нали ти казахме да не се делиш от акъла си!

Лацио – Болоня

Тия Балоня ли са, Болоня ли са не ги знаем как ритат топчето, но не ни и интересува. В италия трудно падат голове, особено на старта на първенството. Тук ще заложим 1-во Х или направо 1 за краен изход, още не сме решили. А може и под 2,5 гола. А може и да не. Ако и от трите ни прогнози нищо не излезе, не се учудвай! Ако толкова много ги познавахме, колкото ни се искаше, отдавна да сме ти купили каса бира, брато!

Кристъл Палас – Астън Вила

Единичката много ни се нрави тук, просто щото има 2-3 тъмнички момченца, дето тичат като изоглавени. Вила са обезглавени, след като Ливърпул им взеха Бентеке, така че не знаем кой ще вкара за тях. Абе има едни други грозници, ама не вярваме. Кристъл Палас са опасни и непредвидими като Цецка – кефят ни, дано набият неколко гола, за да стане грозно.

Кефи ли те?

Гошо от Почивка си има силна конкуренция в лицето на C Ridah (ВИДЕО 18+)

Ужасяващ скок във вода от 59 метра (ВИДЕО)