Изгавриха се с Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ)

Изгавриха се с Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ)

Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ)

В кофти времена живеем, брато! Такива, че вече не смееш да помолиш някой за услуга. Ако ти трябва нещо, по-добре си го свърши сам. Такъв е нашият съвет, в противен случай можеш да станеш за кашмер.

Такъв е и случаят с пича, който помоли чрез статус в социалните мрежи, да му асистират с обработването на снимка на Photoshop. Въпросният мъж има фотос с Айфеловата кула, но желанието му е тя да се пада така все едно я е хванал с пръсти, а за всичко е виновна приятелката му, която не успяла да хване точния ъгъл при снимката. Ех, това жената винаги знае как да те съсипе, дори и само с една снимка, брато! Виж как хората помогнаха на нашия човек или по-точно – как не му помогнаха. Едно обаче не може да й отречем – имат око и чувство за хумор. Нали?

Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ) Изгавриха се Брато, което помоли за помощ в социалните мрежи (СНИМКИ)