in

Да работиш на 103-годишна възраст (ВИДЕО)

Ето ти нещо мотивиращо, брато. Писнало ни е от хора, които се оплакват. Писнало ни е от хора, които не си мърдат пръста и чакат всичко да им падне отгоре. Да спиш до обяд, докато те ударят слънчевите лъчи в гъза е болест. Ако имаш такива приятели, гаври ги с действия и думи, докато не започнат да си изкарват прехраната сами.

 

Брато.бг откри една жестока история, в която главен герой е един старец. Това е 103-годишният човек на име Лорън Уейд, който дори и сега продължава да работи 5 дни в седмицата. Няма Ох, няма Их, брато, стъпвай здраво и гледай прадедо ти кво прави.

Г-н Уейд работи в супермаркет Уолмарт в САЩ и е момче за всичко – бачка на каса, полива цветята, разговаря с клиентите и няма намерение да се пенсионира. Изключителен човек! Казва, че обича да е зает с нещо и не спира да изразява своята благодарност за това, че е сред живите на тези години. Той е бил военен и е участвал във Втората световна война. Дърт на Библия и неколко страници отгоре.

За 103-годишния му рожден ден Уолмарт дари 125 000 щатски долара на една организация на военните ветерани. Сега като ти споделихме всичко това, очакваме да ни обявят за соросоиди или най-малкото за елюменади и рептили…

Кефи ли те?

Юнайтед е най-мразеният клуб в Англия

Секси Цецка Туърква на мотор (ВИДЕО)