in

Цецка и още 124 човека с отбори в лигата на Брато.бг

Преди малко повече от седмица подканихме теб, брато, да си направиш отбор във фентъзи футболната лига на английската Висша лига и да го включих в първенството на Брато.бг. Не знаем дали си направи тим, но общо 125 човека създадоха своя виртуален отбор и го включиха в нашата лига. Сред тях е и нейно парясническо величество Цецка.

Припомняме, че на 8-и август започва първенството в английската Висша лига, а непосредствено с нея и популярната игра “Fantasy Premier League”. Ако си стратег като Чичо Пенчо можеш да спечелиш голямата награда – 25 хил. паунда, което е почти 100 хил. лв. или двустаен апартамент в столичния квартал “Дружба”.

Участвай във фентъзи футболната лига с Брато.бг и спечели 25 хил. паунда

Fantasy Premier League” е игра, в която всеки може да се регистрира. Създаваш отбор от реални играчи, които се състезават за тимовете в английската Висша лига. Разполагаш със 100 млн. паунда бюджет, за да комплектоваш твоя състав. Имаш право на максимум трима играчи от един и същи отбор да привлечеш в твоя. Имаш и 4 резерви, като ти избираш кои да са те. Създаваш своя отбор и се надяваш играчите, които си избрал да се представят добре в действителност. Именно това е якото на “Fantasy Premier League”, тъй като точките, които трупаш са на база представянето на твоите играчи в действителност. След всеки изигран кръг можеш да правиш по един трансфер, така че изглежда просто.

Как да се регистрираш? Виж тук – ЦЪК

Код за лигата на Брато.бг – 373262-97701

Една малка част на отборите, които ще участват в лигата на Брато.бг във FANTASY PREMIER LEAGUE 2015/16
Една малка част на отборите, които ще участват в лигата на Брато.бг във FANTASY PREMIER LEAGUE 2015/16

Кефи ли те?

Ferrari 488 Spider води до ерекция (СНИМКИ)

Яко сатира: Как действа полицията по света