in ,

Кренвирши менте и Жозе сред причините за отпадането на Лудогорец от Европа

201408081559431174
Събери 10 опаковки от кренвирши и спечели посещение на мач от Шампионската лига, брато. За такъв маркетинг подход чухме в Разград, след като местният тим отпадна от Милсами във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. В Молдова обаче май-май не знаят нищо за националната кауза. Не знаят ли, че Слави Трифонов специално промени датата за концерта на националния стадион “Васил Левски”, защото очакваше “зелените” да играят в груповата фаза. Ще играят, ама на FIFA 2015!

Как стана така, че “орлите” паднаха от някакви молдовски ментета, които не могат да си вържат бутонките?Както винаги, ние знаем отговорът на този въпрос.

Киро, чети внимателно и си води бележки!

Кренвиршите

home~46bDEv~VIGXFk_j

Според наши източници в агитката на Лудогорец, колбасно проклятие тегне над любимия им тим. Какво е това проклятие? Ако на мач на разградчани не се продават кренвиршки, играта на отбора куца. 28-годишният собственик на Милсами Илан Шор научил за формулата на успеха на българския шампион, купил фирма за колбаси в България и създал кренвирши ментета. В Разград голяма част от населението е мюсюлманско и не хапват свинско месо. Това било известно на Шор, който направил кренвирши от свинско и ги продавал с обяснението, че те са телешки. Идеята му хрумнала след като Шор ял на Манджа стрийт в Студентски град. Там арабите го светнали как да продава свинското на мюсюлмани. “Просто им казвай, че не е свинско и го разграбват, брато”. Така направил и Шор.

В Молдова директно спрял продажбите на кренвирши, за да е още по-гадно на феновете на Лудогорец и проклятието да се засили. Така хитрият бизнесмен обезоръжил разградчани и в крайна сметка Милсами отстрани българския шампион. “Усетихме, че нещо не беше наред с кренвиршите, но питките си бяха хубави”, разказа фен на Лудогорец пред нашия сайт след първия мач между двата тима в Разград.

Бруно Рибейро

jose-mourinho_2594184b

Световноизвестният футболен треньор е сърдит на Жозе Моуриньо, научи нашата медия. Причината – Специалния не си вдигал телефона и треньорът на Лудогорец сбъркал тактиката за двата мача с Милсами. Двамата са много близки приятели, като дори Жозе изтъквал, че Бруно бил по в час от него в треньорската професия. Може би именно заради това не си вдигал телефона, защото на Моу вече му било неудобно да взима съвети от Рибейро. Наставникът на Лудогорец изпаднал в меланАлкохолично настроение, тъй като неговия най-добър авер бил прекалено зает в последно време в подготовката на Челси и нямал време за своя по-близък и от брат приятел.

Киро

bfi1409405071c

Източници от клуба ни споделиха, че Киро в последно време изглеждал различен. Бизнесменът мязал на стара брошура за лекарства, която била използвана не по предназначение, а по голяма нужда. Веднага проверихме информацията и установихме, че и това си има своята конкретна причина. Киро ползвал нова марка гел за коса. Видял я в реклама на Кристиано Роналдо, но в последствие май се оказало, че става въпрос за най-обикновена смес между вода и захар. Липсата на нормална визия действала пагубно на футболния бос, който наричал всички свои приближени олигофрени. Киро дори халюцинирал от новия фиксатор за коса и постоянно виждал “Арена Разград” препълнена, дори в моментите, в които на стадиона не се играело футболен мач. Според близки до Домусчиев, това била главната причина новият треньор на Лудогорец да е чичак, който прилича на неспасяем случай от сбирка на анонимните алкохолици.

Моци

8e342fb25f0

Една от основните причини “орлите” да кацнат бързо-бързо този сезон е фактът, че Козмин Моци игра без вратарски ръкавици срещу Милсами. Румънецът не е искал да застане под рамката, защото му се е играело напред и настоял най-дебелото момче от Лудогорец да пази. Така в крайна сметка “зелените” отнесоха три парцала от олигофрените от Молдова, които по никакъв начин не се трогнаха от националната кауза.

Освен това Моцииииииии не показа нито един среден пръст на феновете на домакините, което допълнително повлия на играта на разградчани.

Сокачев

1148022336
Край на истерията, брато! Можеш спокойно да извадиш сиренето от ушите и да увеличиш телевизора. Лудогорец отпадна, а Алекс Сокачев няма да крещи като ограбена в тъмното пенсионерка. Именно спортният коментатор е в основата на отстраняването на “зелените”, защото нямаше възможност да коментира двата мача на разградчани в Европа през този сезон. Проклета “Диема”! За едни 4 лева са готови да вземат и сумото в Нагоя, за да ги гледа някой. Уви, това, че грозният двойник на Джим Кери нямаше възможност да покрепи любимия тим от коментаторската кабина, повлия на “зелените” и те в крайна сметка отпаднаха от Европа. Нелепо, като прическата на Алекси.

“АЙДЕЕЕЕЕЕЕ АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ….. КОЗМИН МОЦИ УСПЯВААААААААА…. УСПЯВААААААААААААА…. ЕДИН РУМЪНЕЦ…. ААААААААААААААААААА… МОЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ… БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ… ГОООООООООООООЛ… ВАЛИДОООООООООООЛ…”

Кефи ли те?

Мечка изпадна в хранителна кома, след като преяде с кучешка храна (СНИМКИ)

Чакаме Space Jam 2, но с Леброн