in

Участвай във фентъзи футболната лига с Брато.бг и спечели 25 хил. паунда

Участвай във фентъзи футболната лига с Брато.бг и спечели 25 хил. паунда

На 8-и август започва първенството в английската Висша лига, а непосредствено с нея и популярната игра “Fantasy Premier League”. Включи се и ти, има първенство, което се казва Brato.bg, а ако си стратег като Чичо Пенчо можеш да спечелиш голямата награда – 25 хил. паунда, което е почти 100 хил. лв. или двустаен апартамент в столичния квартал “Дружба”.

За какво иде реч?

Участвай във фентъзи футболната лига с Брато.бг и спечели 25 хил. паунда

“Fantasy Premier League” е игра, в която всеки може да се регистрира. Създаваш отбор от реални играчи, които се състезават за тимовете в английската Висша лига. Разполагаш със 100 млн. паунда бюджет, за да комплектоваш твоя състав. Имаш право на максимум трима играчи от един и същи отбор да привлечеш в твоя. Имаш и 4 резерви, като ти избираш кои да са те. Създаваш своя отбор и се надяваш играчите, които си избрал да се представят добре в действителност. Именно това е якото на “Fantasy Premier League”, тъй като точките, които трупаш са на база представянето на твоите играчи в действителност.

Как да се регистрираш?

Влизаш в сайта на “Fantasy Premier League”(ЛИНК). Попълваш за минутка няколкото задължителни полета, след това избираш “Fantasy Premier League”, а не “Ultimate Fantasy Premier League”, цъкаш на бутона в сиво “SQUAD SELECTION” и селектираш своя състав от 15 играчи, а след това ще избереш кои от тях да са титуляри и кои да са резерви. Като си готов цъкаш на бутон “LEAGUES”. Даваш “Join a league”, маркираш “Private league”, следва “NEXT” и в празното поле слагаш този код – 373262-97701. С него се включваш в лигата на Brato.bg, където ще премериш сили с авторите на нашия сайт – Филипао, Валдес и Макс. В лигата вече се включиха и други пияници, единият от тях си е кръстил отбора “Подай виното там”. Чакаме те, брато! Бий шамар на Цецка да ти остави компа за още 15 минути, регистрирай се и вземи тия 25 хиляди паунда от британците. После да почерпиш, но не с бонбони “Амфора”.

Кефи ли те?

Барът на Brato.bg e направен от палета (СНИМКИ)

Мечка изпадна в хранителна кома, след като преяде с кучешка храна (СНИМКИ)