in ,

Какво да очакваме от новия сезон на “А” група

Какво да очакваме от новия сезон на "А" група

Голямото чакане приключи, брато. “А” група отново се завръща с гръм и трясък, макар на много малко хора да им пука от този факт. Така като се замислим, единствено футболистите, съдиите, босовете на отборите, няколко тото мафиоти, всички чалга певици, трима фенове на Славия, двама на Монтана и Боби Михайлов се вълнуват какво ще се случи през новия сезон. И май само те имат Диема Екстра.

Ако трябва да бъдем честни, ние не сме си включили платения канал, защото имаме такъв, но там поне си е сложена червената точка. Преди време ти казахме какво можеш да си купиш с парите, които трябва да дадеш, за да гледаш спектаклите по родните терени. Толкоз за Домус ТВ и негативното мислене – българският шампионат стартира и ние трябва да го подкрепим. Именно затова се замислихме какво може да очакваме от него, защото когато имаш големи очаквания, после разочарованието е по-голямо, а ние искаме да предотвратим подобни негативизми.

Лудогорец

Полетът на орела в “А” група продължава, защото около него има само патици и кокошки, които не могат да летят. “Зелените” тази година няма да имат особена конкуренция в лицето на софийските грандове, освен ако Левски, ЦСКА и Славия не се обединят, но това е малко вероятно. Моци, Боци и компания ще натискат на кренвиршки, а другите отбори пак ще се оплакват, че не разполагат с достатъчно средства за подобна химия. Ние от Brato.bg предричаме треньорска рокада в Разград най-късно до 5-ия кръг, защото освен че познава Жозе Моуриньо, нищо друго позитивно не виждаме в Бруно Рибейро.

Берое

Скритият ни фаворит за титлата. Берое – богове, але, але. Предричаме, че този сезон Петър Хубчев най-накрая ще се усмихне. Легенда разказва как бившият защитник го е направил веднъж по време на Мондиала в САЩ през 1994 г., но преки свидетели няма. #Усмихнисебе! Заралии направиха отлична селекция през лятото, а Спас Делев изглежда прероден. Явно се е полъгал по зеления цвят и си мисли, че отново е играч на Пирин.

Литекс

Най-важното, което трябва да припомним тук, е, че Гриша Ганчев не е собственик на клуба. Това, че преди дни Люпко Петрович заяви, че лично Гришата го е навил да се завърне в Ловеч, са пълни глупости. Той Люпко е на 90 години и забравя какво е закусвал, пък камо ли с кого е говорил. Понеже сме фенове на сръбската музика, Литекс може да гони титлата с Люпко, Миле и Синан. Кой разбрал – разбрал.

Левски

Нищо хубаво не очакваме да се случи в Левски през този сезон. Няма го Аниете, няма го Борко Стойчев, няма го и Димитър Везалов. Нападението на “сините” изглежда по-ялово и от това на Сан Марино, но това, на което се надяваме, е Гонзо да се ядоса и да си направи картотека. Все пак прогнозата ни е завръщане на Левски в ТОП 4.

Монтана

В Северозападна България не се случва нищо. Монтана обаче ще променят това. От Ботев Враца могат да им завиждат, както и правят, затова, че грандовете Черно море, Пирин Благоевград и няколко други ще гостуват при кмета Злати Живков. С нетърпение чакаме да видим драмата дали Монтана ще изпадне и с колко допуснати гола. Интересно ни е и как ще играе в състава словенецът Матей Поплатник. Сто процента пие яко и предпочита домашна пукница, що иначе ще седи у Монтана бе, брато? Иначе сме на мнение, че този симпатичен отбор със северозападни пустиняци ще се завърне в „Б“ група през новия сезон.

ЦСКА

Добре, хвана ни, че се шегуваме, брато!

Ботев Пловдив

Канарчетата сигурно тайничко се надяват Цецо Василев да се върне на бял кон. Или поне в бял мерцедес. Парите му им трябват повече от въздуха и водата. Ако банкерът не беше избягал така като гърмян заек, може би Ботев Пловдив щеше да се бори за титлата. Там има сериозни играчи, тичат повечко, отколкото могат да мислят, но който нема акъл, има крАка. Ударението е на първата сричка. Ботев пак ще се бори за европейските турнири, но нищо чудно положението да е по-зле от миналата година. Няма ги ЦСКА, които да им пускат мачове, така че ще видим. Най-интересният мач на Ботев Пловдив си остава мачът с местното Локо. Предричаме пак бой, както редовно става.

Славия

Кой ще бъде по-скучен през новия сезон Иван Колев или Славия? Прогнозата ни е, че бялата лавина ще има прогрес, но в крайна сметка отборът ще завърши извън челната петица. Той Чичо Венци и повече не иска. Тук-там да обърка сметките на някого, да бие Левски на „Герена“ и да вземе след края на сезона някой изгонен от Гонзо. Едно е сигурно – през новия сезон лафовете на Венци Стефанов отново ще са по-силни от представянето на Славия. Толкоз.

Локомотив Пловдив

Имаме някакво кофти чувство за пловдивското Юве. Дали е от оная Цецка, дето шихме оверлог в Кючук Париж или просто предусещаме нещата – не знаем. Мислим си, че Локото ще изпадне тоя сезон, особено след като Коко Динев вече не е собственик на клуба, а братът на Камбуров започна да залага легално.

Пирин Благоевград

От тук за големия футбол са тръгнали величия като Спас Делев и Антон Карачанаков, както и някакви като Димитър Бербатов и Петър Михтарски. Кариерата на първите двама ще мотивира новите идоли на българския футбол и любителите на извратените татуси, те ще се развихрят и ще тупат като брашнян чувал гостуващите отбори, макар и от време на време. Това обаче ще бъде напълно достатъчно Пирин да остане във футболния елит на България и през новия сезон.

Черно море

Очакваме Черно море да падне поне три пъти от Левски през новия сезон, а в последния четвърти път, когато “сините” се борят за титлата, баси съмнителното, “варненци” да бият, да ги лишат от златото, а след мача адмирал Никола Мастиката Спасов да бъде повишен в капитан. Всичко друго би било твърде скучно.

Кефи ли те?

Най-дългата водна пързалка в света е дълга над половин километър (ВИДЕО)

Хитлер разбира за ареста на Благо в Рим (ВИДЕО)