in ,

Най-якото място за спане

Брато, бързаме да ти се похвалим, че намерихме най-якото място за спане. Този път не става дума за стая с меко легло и едрогърда чавчица, а за една по-разчупена идея. Време е за вдъхновение.

Набарахме нещо, за което почваме да събираме пари. Това са прозрачни капсули за спане, намиращи се в далечно Перу. Не е като да можеш да хванеш колелото и да стигнеш, но ще пожелаеш да го направиш, разбирайки, че ще спиш на 122 метра върху скала.

Има уловка, разбира се. Нема две убави – тоя закон на живота си го запиши. Уловката е, че трябва да се изкачиш до капсулата с ръце и крака, влачейки прекрасното си тяло по скалите. Друг вариант е с умопомрачителен зиплайнинг, който ще видиш във видеото.

Веднъж легнеш ли в капсулата, няма да искаш да станеш. Гледката е право към Свещената долина, диша се с пълни дробове и тъпият ти шеф е някъде долу и далеч. Да се шиба. Сигурно разни караконджули дебнат нощеска отдолу, така че заключвай вратата и се завивай през глава, да се шибат и те.

Капсулите иначе са три. Не викай цялата си фамилия в Перу, за да не гледат отстрани и да подсмърчат повечето. Материалът, от който са изработени тези работи, е много здрав. Става дума за специален вид алуминий, какъвто никъде в България по пунктовете за цветни метали не изкупуват, така че българските гаучоси да не се точат. Има и вкаран поликарбонат, страшно устойчив на атмосферно влияние. Има легла, трапезария, да речем и тераса, има и санитарен възел, където да изтърсиш преработената бисквитена торта на баба ти. Всяка капсула има по 6 прозорци, 4 вентилационни канала, система за осветление, специално осветление за четене и изобщо ток на слънчеви панели.

Кефи ли те?

Руска лопата, която осигурява водка и мезе (ВИДЕО)

Патици-хулигани прекъснаха мача на Лудогорец и Зенит (ВИДЕО)