in

Дръм енд бейс, който ще ти отвее главата, брато!

Феновете на дръм енд бейс културата няма да скучаят това лято, брато! Така чухме и май верно е така!

Артисти от родното дръм енд бейс движение Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.) ще вземат участие в престижните фестивали EXIT, Spirit of Burgas и Broken BalkanzАко не си добре с английския, бръкни в Гугел транслейт, където една мила женица ще ти го каже как се произнася.

 HMSU 2 (Photo Yanne Golev)

Още този уикенд на 12.07.2015 дуото High Roll ще свири на втората по големина сцена за електронна музика на балканския мега-фестивал EXIT (Сърбия). Артистите Mocks и Konspirator ще представят своята актуална селекция от лек и джазов дръм енд бейс.

От 17 до 19 юли 2015 екипажът на HMSU ще се изяви в пълен състав и по време на 15-тото издание на Broken Balkanz на Витоша. Артистите в състав COOH, Ogonek, Acidtrip, Targy, Mocks, Konspirator и EXo ще вземат участие на ключови места в програмата на най-високия фестивал на балканите (1500 м надморска височина).

А в началото на август High Roll и експериментаторът EXo ще съпроводят участието на титаничните гости от Англия, които ще чуем на сцената World of Drum and Bass по време на Spirit of Burgas 2015. Специални гости на организираната от Formation Records и HMSU вечер ще бъдат Calyx & Teebee, Danny Bird, The Prototypes, Maztek, DJ SS, Tribe Steppaz. Домакин на шоуто – MC Biggie.

HMSU

Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.) е музикално движение, чиято цел е популяризирането на дръм енд бейс културата. От създаването си през 1999 г. HMSU организира стотици музикални събития с участието на световни дръм енд бейс артисти, заради което днес българската дръм енд бейс сцена е една от най-добре развитите на Балканите.

Събитията на H.M.S.U. привличат вниманието на все по-широка аудитория от много държави, а артистите на движението участват на едни от най-добрите сцени по света и у нас.

Глей са, брато, ако нищо не си разбрал от тва съобщение, не се притеснявай, виж тука във видеото и осмисли дали искаш да идеш:

Кефи ли те?

На внинамието на българските мениджъри: вратар си хвърли топката в собствената врата (ВИДЕО)

Читателите на Брато.бг за Зоополицията