in , ,

Удари джакпота на тотото и си купи тази кола, брато

Този Aston Martin Vulcan струва колкото Георги Миланов (ВИДЕО)

Намерихме ти кола, брато, обаче първо ще трябва да удариш джакпота на тотото, за да я вземеш. Спестяванията в касичката прасенце няма да са достатъчни.

По време на фестивала на скоростта Goodwood, който се състоя в Женева, бе представен скандалният Aston Martin Vulcan. Тая кола, брато, струва точно колкото Георги Миланов, но не сега, а по време на престоя му в Литекс. По-скандалното е, че Жорката от град Левски сега е по-скъп с пъти от возилото, но няма значение. През 2013 г. ЦСКА (Москва) го купи за 2,75 млн. евро от Ловеч, а толкова ще ти струва, ако искаш да си купиш този Aston Martin Vulcan. Бъди сигурен – той впечатлява повече от голобрадия Жорко.

Мани тия сравнения, удари тотото и давай резко.

Този Aston Martin Vulcan струва колкото Георги Миланов (ВИДЕО)
Карбонов монокок с агресивни аеродинамични детайли в комплект със 7-литров V12 с мощност от 800 конски сили, пренасящ мощността през секвенциална шестстепенна кутия. Демек, майката си е ебало! Фостата и за Гугел транслейт!

Vulcan-ът е определян от шефа на марката като “уникален и завладяващ”. Според Цецка, в тази кола би ни пуснала и отзад. Смятай!

Към момента няма точна информация колко ще може да вдига, но със сигурност ще си неуловим за куките, които само ще чуят как си надул “Бум” на Фики, но така ще минеш край тях, че дори няма да разберат и една дума на единствения певец без крака.

От този Aston Martin Vulcan ще бъдат произведени точно 24 броя.

Този Aston Martin Vulcan струва колкото Георги Миланов (ВИДЕО)

Кефи ли те?

Така става, когато паркираш на място за инвалиди (ВИДЕО)

“Историческият футбол” в Италия включва бой от “300” и топка (СНИМКИ)