in , ,

100 Кила да направи песни с Кондьо, Джорджано и с Икебаната

Попитахме читателите на Брато.бг в страницата ни във Фейсбук с кого трябва да направи песен 100 Кила?! Поводът за това е дуетът му с половинката на Шиши – Цецка Янева, който ни кара да мислим, че в България всичко е възможно. В настоящия материал ще видиш предложенията, но преди това да се подготвим психически…

Варненският рапър счупи дивомера с тази чалга певица, тъй като го имахме за малко по-умен. Кила, бейбе, слушай, майка, в тоя бизнес можеш и 100 години да градиш име, един път осереш ли се, край. Кефи ни как като на предизборен концерт на една партия тя на припева извива с типичната чалга орнаментика, артикулирайки обаче думи чуждици. Пърпъл нам-си-кво просто не звучи естествено от устата на жената, изпяла следните песни:



Лично ние не можахме да изслушаме песента на 100 Кила и Цветито Янева до край, за нас това е неслушаемо изкуство. За втори път да си я пуснем и дума не може да става, сори, майка. Ето я, да не каже някой, че я крием:

Ето пък какво предлагат нашите читатели за развитието на кариерата на г-н 100 Кила, който олекна на 50 Кила. С кой още да направи песен Килата?



Искаме да похвалим обаче 100 Кила за това, че отдавна е мислил тоя момент с чалгата, която е направил, защото дни след това, за да замаже положението, той пусна това видео:

Стар пиар трик е да заливаш аудиторията с информация, в случая с видеа. Нищо чудно и друго да излезе в следващите дни. Ако Килата иска да види кой е с него и дали са останали верни фенове, предизвикваме го да вкара песента с Цветелина Янева в следващия му албум. И обезателно да направи песни с Икебаната, Кондьо и Джорджано, тези ельоменати!

Кефи ли те?

Ед Шийрън сбъдна мечта на своя фенка (ВИДЕО)

Помниш ли това изпълнение на Ибра? (ВИДЕО)