in , ,

Надникваме зад сцените на първия Джурасик Парк и тайните на великия Спилбърг (СНИМКИ)

jurassic_park_22

По кината вече тече последната част на Джурасик парк, брато. Не сме тук, за да те агитираме да отидеш и да го гледаш. Няма скрита реклама и PR, най-малкото, защото никой не ни е платил. Даже и бира не са ни черпили, но какво да се прави. С една дума пишем този материал гладни и жадни, но ръцете ни сърбят и желанието надмогва къркорещия корем.

Решхме да ти покажем интересни кадри от заснемането на първия филм, който излезе през 1993 г. Трябва да ти споделим една малка тайна – нито един истински динозавър не е използван по време на снимките на фантастиката, която е базирана на романа на Майкъл Крайтън.

Трябва да допълним още, че Джурасик Парк е считан за крайъгълен камък в използването на компютърно генерирани образи и получил много позитивни оценки от критиците, което не се случва често. Лентата на Стивън Спилбърг е спечелила повече от 914 милиона долара, което я е превърнала в най-успешния филм за времето си, надминат четири години по-късно от Титаник. Скапан Леонардо Ди Каприо (шегуваме се, фенове сме му, въпреки че имаме също толкова Оскари, колкото и самият той).

jurassic_park_02

jurassic_park_03

jurassic_park_04

jurassic_park_05

jurassic_park_06

jurassic_park_12

jurassic_park_15

jurassic_park_17

jurassic_park_21

jurassic_park_23

jurassic_park_31

jurassic_park_37

jurassic_park_39

Кефи ли те?

На вниманието на Беър Грилс: Този хваща риба с пениса си (ВИДЕО)

Ед Шийрън сбъдна мечта на своя фенка (ВИДЕО)