in ,

Даваме шише ракия, ако познаеш финала на Шампионска лига

Довечера, брато, във финала на Шампионската лига един срещу друг излизат отборите на Барселона и Ювентус. Очакваме зрелище и много се вълнуваме, почти ни хващат паник атаките, които ни мъчат на червен светофар, докато чакаме.

Даваме ти иначе шише ракия и ти го пращаме за наша сметка, ако си извън София, в случай, че познаеш в коментар под тази статия какъв резултат ще има в този мач и кои ще са евентуалните голмайстори. Става дума за 90-те минути, продълженията не ни вълнуват, брато. Цитираме Валери Божинов и Гонзо – пак казваме – коментар под този материал с резултата от 90-те минути на мача и голмайсторите. Мизата е шише ракия.

Предупреждаваме те да внимаваш с алкохола, защото той не прощава.

Трети път, за да няма неразбрали. Прогнози за мача и за спечелването на ракията приемаме само в сайта като коментар под този текст.

Хвърляй боба, отивай на врачка или врач, после пиши и стискай палци.

Прогнози можеш да слагаш, брато, до първия съдийски сигнал. Не можеш да ни прецакаш, щото си пише в колко часа си писал, а и сме наели 15 човека да следят нещата. Ако има две еднакви прогнози, пусната по-рано е валидна, другата – невалидна.

На шише ракия и ние сме невалидни, така че нема страшно.

Жив и здрав, брато.

Кефи ли те?

Френски талант се разписва в стил Влади Гаджев (ВИДЕО)

Багата е световен шампион по ММА, брато