in ,

По-хубаво от рожден ден: Имаме почти 19 хил. фенове във Фейсбук

Днес е 1-и юни, брато. В първия ден от новия месец ще изпратим най-якото и най-тъпото от изминалия. Тук сме за ретроспекцията. Да научим уроците на живота и да разпознаваме смешното, позитивното, тъпото и жалкото…

Good SHIT

Спенс и Дичо

Колаборацията между двамата „Цял живот“ е супер силна, брато. Смисленият текст и посланието от видеото ни карат да потръпваме всеки път, когато го гледаме. С ръка на сърцето си признаваме, че в белият бус от видеото сме пафкали по една с един от двамата изпълнители, но си трай, брато. Мама не знае.

Филмите по НОВА

Преди време насрахме всички родни телевизии, тъй като спряха да дават интересни филми, за сметка на всякакви тъпи политически предавания. Само НОВА май ни чу, защото в последно време дават яки филми, които ни приковават пред малкия екран с бира в ръка и Цецка на крака. За няколко дни гледахме „22 куршума“, „Карате кид”, „Мумията се завръща”, „Мумията: Гробницата на Императора Дракон”, „Механикът”, „Високо напрежение”, „Пърл Харбър” и други. Филмите ни карат да си пускаме телевизора, а не Хекемян, който не се е подготвил за интервютата си или Нюлефер от турските сериали. Анатема!

Концертът на Слави

Още не можем да повярваме какъв шамар забихме от кеф на Цецка в „Арена Армеец“. Като чуе името на Дългия, Цецка инстинктивно се хваща за бузата. На 25-и май концертът беше излъчен по БТВ и трябва да отбележим, че начинът на монтиране на цялото шоу беше уникално. Най-интересните моменти не останаха скрити за зрителите, дори и нас ни беше уловила камерата.

Пролетният базар на книгата

Никога не пропускаме базара на книгата, брато. Пролетният през месец май не беше изключение. Посетихме го, купихме си една камара книги, въртяхме едно колело на късмета, въртяха ни на нас една за късмет и всички останахме доволни. Единственото нещо, което не ни кефи е шибаното разположение на етажите в НДК, но ще вземем пример от Цецка и просто ще го преглътнем.

Брато във Фейсбук


Всяка седмица отбелязваме рекорди в групата ни във Фейсбук. Много сме близо до 19 000 лайка, което адски много ни кара да се гордеем, както с нещата, които пишем, така и с нашите читатели. Благодарим за доверието, брато.

Bad SHIT

Левски

Момчета, вече не е смешно.

Киро Гела

Олигофренът не спира да разваля доброто мнение на хората за Лудогорец, което бе създадено в мачовете на тима в Европа. Допълнителен хейт Гела заслужава за платения канал, по който вкара мачовете, но клетвите ни скоро ще го застигнат. Както казват хората, хубавите неща стават бавно.

Отпуската

Бяхме в двуседмичен отпуск, брато, но почивката свърши като Цецка на три бири – одма. Като се сетим, че отново ще почиваме след няколко месеца, направо ни се мре. Баси гадното е да работиш, честно.

Апартаментите в София

В сезона, в който много студенти идват в столицата, цените са страшно завишени, а копторите са си коптори. Натъкнахме се на вана, която е поставена върху четири тухли, а над нея печка на реотани бе забита с два пирона в стената. Всичко това за 600 лв. Ако ти си наемодател, можеш просто да го духаш, щом искаш 500 лв. за една кекава стая.

Акушерката от Тетевен

През месец май се разбра още, че в Тетевен има брутално отношение към родилките. Не искаме да влизаме в подробности, но категорично искаме да заявим, че ако това се случи на наш близък, тия ще ги апне Черната.

Кефи ли те?

Японски вратар спасява като скорпион (ВИДЕО)

Издънките на месец май (ВИДЕО)