in ,

Дъжд от фекалии провали рожден ден

New York News

Странни неща стават по света, брато. Тази куриозна история е пример, че е нещо страшно в Америка, така че стига си кандидатствал за зелена карта – пъпът ти е хвърлен тука!

Не знаем как да омекотим този материал, за да не се размирише, даваме направо…

Дъжд от фекалии провали 16-тия рожден ден на момиче в Пенсилвания. Цялата фамилия се била събрала в задния двор на парти, когато от небето започнали да падат миризливите кафяви работи. Брато.бг няма нищо общо!

Оказало се, че лайната се изхвърлят от самолет. Винаги сме се чудели къде отиват, когато ги тропнеш на 11 км надморска височина. Явно отиват на партито, върху тортата и празнуващите, кво да прайш…

Актуална снимка от партито. Човешките отпадни материали, които трябва да са в мръсния канал, са по шатрата. Имало е и по хората, но такава снимка липсва, явно е за личния им архив.
Актуална снимка от партито. Човешките отпадни материали, които трябва да са в мръсния канал, са по шатрата. Имало е и по хората, но такава снимка липсва, явно е за личния им архив.

“Поне тъкмо бяхме свършили с тортата, благодаря на Бога!”, казва близка на фамилията. Е, поне не са останали гладни, казваме пък ние.

Фекалиите заварили празнуващите с празни чинии, но пък в басейна, с чаши в ръка, танцуващи до колоната. Казват, че било отвратително. Кво да кажат друго?

Една обаче се сетила да провери през приложение на смартфона си кои самолети минават точно в този момент над тях. Там се видяло, че има такива, брато! Случаят бил докладван на Федералната авиационна администрация от навършващата 16 г. и нейните мили роднини, които били оклепани до ушите по едно време, но после се изкъпали.

От друга страна, тва ще е рожден ден, който дълго ще се помни.

Кефи ли те?

Face art – изкуството да станеш забележим с няколко мацвания (СНИМКИ)

Когато феновете те обичат (ВИДЕО)