Супермен ще е пощальон, ако супергероите започнат работа (СНИМКИ)

Супермен ще е пощальон, ако супергероите започнат работа (СНИМКИ)

superman_vs_captain_america_by_samuraiminister-d52z39e

Представи си един идеален свят, в който няма злоба, отмъщения и престъпления. При такъв сценарий, супергероите ще бъдат напълно излишни и ще трябва да се хванат на работа, брато. Ще трябва да стават в 6 сутринта като нас, да взимат децата от училище, да се разправят с шефа и да плащат сметки. Но какво ли биха могли да работят Батман, Супермен, Светкавицата и имат ли необходимото CV, за да ги наемат?

Представяме си как Кларк Кент пише в колонката за допълнителна информация: мога да работя в динамична среда, отлична работа в екип, не се страхувам от нови предизвикателства, нямам нужда от обедна почивка. Само предполагаме, брато! Ние поне това пишем, когато си търсим нова работа. Нали някой трябва да се излъже да ни наеме!

if_superheroes_worked_02 if_superheroes_worked_03 if_superheroes_worked_04 if_superheroes_worked_07 if_superheroes_worked_01 if_superheroes_worked_10 if_superheroes_worked_16 if_superheroes_worked_15 if_superheroes_worked_13 if_superheroes_worked_12 if_superheroes_worked_11