in ,

Този 25 сантиметров бургер може да ти е последният (СНИМКИ)

Много обичаме бургери, брато. То ни личи де, но голяма работа. Дреме ни на дедовия, важното е, че за Цецка сме Мечо и без пари. Нека се върнем обаче на бургерите. Много мразим като си купим и с един да не се наядем, въпреки че струва колкото 3 банички с шишенце боза. Трябва да изядем два, за да ни засити. В “Лападунди” бургерите бяха брутални на времето, но в последствие ги развалиха. Това граничи с престъпление, но то и затова вече клиантелата там е като на гробище след шест вечерта – отбива се по някой луд.

Лакомите ни очи обаче се заситиха от пръв поглед с бруталния 25-сантиметров бургер. Продават го в Англия във веригата за бързо хранене Splendid Kitchen. Извратените британчета знаят какво да ядат, но на топка и на чашка са капо.

Какво има в бургера? Секви неща, които събират впечатляващите 2000 калории.

Този 25 сантиметров бургер може да ти е последният (СНИМКИ)

Три вида меса – говеждо, синско и пилешко, които са комбинирани с бекон, пържени бутчета и шунка. Три вида сирена, салата, кашкавал и май е това. Салатата е за цвят. Ако ръснеш малко кетчуп, майонеза и горчица, можеш да гръмнеш. Бургерът пък струва около 35 лв. и тежи половин килце, брато. Няма как да не се наядеш. Това ядене може и да ти е последното, бъди сигурен. Нема излизане на изхода.

Кефи ли те?

Седмичната компилация от издънки (ВИДЕО)

Таймлапс видео в асансьор в Ню Йорк те връща 600 години назад