in ,

Юрген Клоп да стане треньор на Гришо, на отбора по щанги или на Славия

Чича ти Юрген Клоп, на галено сигурно Юри, ще си тръгне от отбора на Борусия Дортмунд след края на сезона. Неколко купи взе този рус очилат гении с тези момчета, игра финал на ШЛ, Байерн му изкупи играчите и спаси отбора от изпадане тази година.

Ние от Брато.бг поздравяваме Клоп за добрата му работа и за откриването на няколко световни футболни таланти. Умоляваме го обаче да не се разделя с треньорската професия, като му предлагаме няколко нови предизвикателства:

Щангистите

Клоп е луд на бебе, а само такъв може да вкара в ред българските щангите. Наставникът обича да работи с млади таланти, които превръща в световни звезди. Освен това Клоп ще уреди и немски витамини на Байер с вкус на бело, което ще се разгражда в организма за едно акане време. За няколко години специалистът ще посее семената на успеха, а след това ще можем да се похвалим с Робърт Левандовски, Матс Хумелс и Марко Ройс на българските щанги. Изброените не друсат, за разлика от нашите, които за поредна година бяха уличени в употребата на допинг. Деба и слабите ракии.

Клоп, нужен си ни! Ако не дойдеш, по-добре да прекръстим централата ни на Българска федерация по взимане на допинг. Поне в нещо да сме номер 1! Да го вкарат като олимпийски спорт, ще оберем призовите места на олимпиадата в Колумбия и Бразилия, където Гълъбин Боевски е домакин и организатор.

Треньор на Гришо

Григор Димитров си търси нов треньор, след като стана ясно, че ще бие шута на настоящия си Роджър Рашийд. Много специалисти са на мнение, че Гришо има нужда да смени наставника, ние също сме на това мнение. Формата му спадна като самочувствието на Николай Михайлов след последния мач на България, но за разлика от Малката Перука, Гришо може много повече и го доказа като победи Вавринка – оня швейцарец с женското име.

Клоп ще вкара Гришо във форма, а по време на двубоите на хасковлията наставникът ще крещи по-силно от спазмите на Мария Шарапова при удар на топката. Маша също ще е доволна, защото Гришо ще минава през нея като немски трактор през мека буца на къра. Малко ли е?

Славия

Друга възможна дестинация за Юри е Славия. На “Овча купел” винаги са си падали по есктревагантните наставници. Жарко Оларевич, Емил Велев, Велислав Вуцов. Клопо ще може да надмине по мимики и жестове дори и Вуцата, който още помним как си хвърляше сакото на един мач с ЦСКА. Ще може да надгради и резултатите му в “А” група, което не е много трудно. Не е тайна, че човекът с корема и парите Венци Стефанов отдавна търси желаната дисциплина при “белите”, но така и не намира правилната вакса. Отговорът на този проблем се казва Юрген Клоп.

Националите по хокей

Ако имаме по-слаб национален отбор от този по футбол, то несъмнено това е хокейният ни тим. Често се питаме дали тези пичове не играят с гуменки и мопове и това де е причината да записват такива плачевни резултати. “Лъвовете” наскоро си развалиха формата, след като надиграха ЮАР с 2:1 след много драма. Дни по-рано бяхме отстъпили на Мексико с 1:9, а такива като цяло са и всичките ни резултати през годините.

Г-н Клоп спаси Дортмунд, редно е да стори същото на национално ниво с шайбата, брато! Него шайбата си го бие, така че ще си пасне с момчетата.

Ментор в “И аз го мога”

Предаването, което навярно и ти като нас не гледаш, може да дръпне напред с рейтинга, ако викне Клопи за ментор. Ще ги учи на футбол. Цирк футбол. Г-н Балкански от журито ще е доволен, а ние винаги сме искали да видим Яна Маринова, Симона Пейчева, адреналинката Жана и Елен Колева да играят мач потни и нахъсани. Най-голям кеф ще ни достави, ако Юрги набие канчето на Ники Кънчев, което е несъмнено, ако нашият започне да му задава некви тъпи въпроси от “Стани богат”. Ще има “Стани посинен”, баце Ники! На последно място, но не и по важност, бихме искали бизнесменът Петко, който ни е доста антипатичен без причина, да варди на вратата, докато го обстрелват със силни шутове от всякакви дистанции.

Шеф на бТВ Новините и на Спорта там

Добре, последното не е баш треньор, но има на какво да научи журналистите от бТВ, които за цяла България си остават “Втора програма”. За нас са даже Пета и Шеста програма с тия досадни турски сериали. Точно тях ще разформирова Юрген Клоп и ще ги направи български. Подсещаме те за Илкай Гюндоган, който е част от националния отбор на Германия. Русият хахо с цайсите тоя филм го е гледал и му е писал сценарии.

От спортния отдел първи ще изхвърчи Хари Потър.

Не може да има такива фамилни назначения бе, брато. И оня Ивайло Захариев, мамин син, води по БНТ. При Юрген тия неща няма как да вървят.

Втори от Спорта на бТВ ще полети Петър Бакърджиев, който си прави абсолютни фрийстайли пред камера, голем пич. Нема написани новини за него в аутокюто. Импровизация като тия на Краси Радков, но не смешни, а тъжни. Пепи, искаме понякога просто да чуем новините…

Клоп ще замести и Люба Ризова в “Новини и актуални предавания”. Пак е рус, пак е умен и ще ги мори по същия начин.

Кефи ли те?

Дан Балзериан има сериозна конкуренция в лицето на Тони Тоутоуни

Да наредиш кубчето на Рубик без да гледаш (ВИДЕО)