in , ,

Черно-бели снимки на близнаци, които плашат

В този материал ще ти покажем изключително стряскащи снимки на близнаци, брато. Фотосите са направени по време на Викторианската епоха – между 1873 и 1901 година. По това време изкуството на фотографията е било доста гадно и призрачно. Доказателство за това са именно снимките, които ще ти покажем. Гледаме ги и се сещаме за една книга, която видяхме преди дни в книжарницата. Романът е “Домът на мис Перигрин за чудати деца”. Има стряскащи снимки, които много ни приличат на тези.

Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното

Много мразим малки деца на черно бели снимки. Особено момиченца в бели рокли или гледащи на гюрултия близнаци. Направо ни спичат лайното, брато, което означава, че и да искаме, не можем да се насерем от страх. Баси гадното!

Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното Черно-бели снимки на близнаци, които ти спичат лайното

Кефи ли те?

Защо не трябва да бързаш да се радваш? (ВИДЕО)

Руски войници пеят “Barbie Girl” в един глас (ВИДЕО)