in

Прогнозите на Брато.бг: Старият Бербо и още по-старият Карвальо ще катастрофират в Италия

След чудесния Великден, в който си отпочинахме и се видяхме с много готини хора, нещата лекинко започват да си идват на мястото. Първи работен ден, смърт в мозъка, сметаме, че знаеш, брато…

Все пак ярък спасителен лъч, който ни вдъхва надежда за добри времена, е фактът, че има мачове от Шампионската лига. Пак ще се опитаме да ги прогнозираме, а ти си решавай какво ще залагаш и какво ще гледаш.

Ето нашите виждания:

Атлетико Мадрид – Реал Мадрид

Двубой, който предвещава много футболни емоции, празни бутилки бира и шум, който да пречи на съседите. Винаги много сме се дразнили на хората, които дават пристрастни прогнози. Това е много тъпо. Нашата прогноза за този двубой е победа за домакините. Зализаният треньор на Атлетико знае как да бие зализаните футболисти на Реал, правил го е няколко пъти. Ще има много гел, счупени крайници, поне един червен картон и уникална битка за Мадрид. Това е едно от най-лютите дербита, които съществуват. Друго такова, за което се сещаме, е между отборите на Чавдар Бяла Слатина и Ботев Попица.

Ювентус – Монако

Старата госпожа излиза срещу стаааария Димитър Бербатов и още по-стария Рикардо Карвальо. Въпреки че паднаха от слабака Парма през уикенда, сега Юве няма да имат такива проблеми, смятаме ние от Брато.бг. Монако ще катастрофира в Италия. И за да обосновем напълно прогнозата си, ще ти кажем, че на терена се завръща Маестрото Андреа Пирло и вездесъщия Буфон, който се направи на болен в София, защото не му се риташе срещу Попето и Божинов. Нормално. Можем да ти дадем и точен резултат, но само при положение, че после ни почерпиш с една бира. Може и да е топла, не сме капризни – 2:0. Ще се радваме нашето момче да шъкне един гол, не ни разбирай погрешно.

ПСЖ – Барселона

Този мач също усещаме като 1, най-много Х. ПСЖ допуска гол този сезон по един път на 48 минути – изчислено от едни много добри математици. Статистиката не е лоша, а и Барселона не е онова, което беше преди години. Да не забравяме колко груби убийци са защитниците на френския тим и как ще искат да счупят крак на Меси и компания. Отпред и Златан ще ги мъсти, така че помисли малко преди да сложиш 100 лева на Барса. Стоичков го няма, Роналдиньо го няма, а Шави и Иниеста са на пенсионна възраст и не могат да тичат колкото Верати и деда ти. Примерно. Не забравяй, че Барса паднаха с 3:2 миналата година в Париж. Там, където е текло, пак ще тече.

Порто – Байерн Мюнхен

Този мач го виждаме като Х на полувремето. Мъдра прогноза, но не толкова мъдра, че да те направи велик философ и мислител, а само достатъчна да прилапаш некой лев. И двата отбора имат страшен атакуващ потенциал, обаче халфовете на немците ще разиграват яко, за да не могат Порто да правят положения. Байерн не са кой знае какви тази година в ШЛ в гостуванията. Знаят това и ще търсят добър турнирен резултат без напрежение, за да смачкат физически и психически после португалците пред погледа на Ангела Меркел, която сме сигурни, че може да ни вкара дузпа, ако застанем да вардим. Тя е пич.

Кефи ли те?

Най-веселата песен във Фейсбук

Много болка в един материал (ВИДЕО)