in

Парти пътуване и много награди за рождения ден на Ice Cream

ice cream 4По случай рожден си ден най-позитивната хип-хоп група Ice Cream е подготвила множество изненади и награди за своите фенове. Две 12-дневни парти екскурзии в Гърция с участието на групата и 10 двойни покани за концерта на групата на 22 април 2015 в зала 3 на НДК ще спечелят най-активните почитатели на Ice Cream.

За да спечелят парти екскурзия до Гърция, желаещите трябва единствено да следят профила на групата във Facebook , да проявят творчество, да запишат видео поздравление по повод 18-ия рожден ден на Ice Cream и да изпратят видеото на посочения електронен адрес. Групата ще зарадва и други 10 свои фенове с двойни покани за големия концерт в НДК.

Билети за концерта на Ice Cream на 22 април 2015 могат да бъдат спечелени и от медийните партньори на групата, сред които е Брато.бг!

Билети за концерта вече са в продажба в билетния център на НДК и онлайн от ticketportal.bg и Facebook страницата на групата.

IceCream-New
Репетициите на Ice Cream с гост музикантите вече текат с пълна сила. По време на концерта те ще изпълнят новия си сингъл „Животът е един“, всички песни от едноименния нов албум плюс песните “Мисля си”, “Влюбени в свободата” и “Те карам да вибрираш” с нови аранжименти. Ще изпълнят и някои от по-старите сингли като “Борбата” и др.

В албума са включени всички сингли от “Взимам / давам” (2013 г.) насам, вкл. “Животът е един”.

В същото време групата завършва работата си по създаване на видео към песента „Животът е един“, заредена с настроение от сладоледи MAGNUM Cookie и MAGNUM Cheesecake на Nestle.

Тук може да участвате и в играта на Brato.bg, чрез която имаш възможността да спечелиш 2 двойни билета за големия концерт на Ice cream! Участвай, брато, ще ти отнеме под 5 секунди! 

Кефи ли те?

Кучето, с което можеш да играеш тенис на маса (ВИДЕО)

Асистенцията на сезона идва след задна ножица и кунг-фу в стил Моци (ВИДЕО)