in

Подари Великденска вечеря на човек в нужда

Има едно нещо, което ни различава от всички други живи същества, брато. Това е разумът. И като разумни млади хора, ние от екипа на Брато.бг се включваме в инициативата Подари Великденска вечеря на човек в нужда.

Каква е идеята? Изключително готина: да демонстрираш уважение и съпричастност към хората, които нямат твоите материални възможности. Не забравяй, че животът е колело, така че се отнасяй с респект към възрастните, защото си тръгнал по техния път.

Звучим не в наш стил в този материал, но искаме да знаеш, че си даваме сметка за тези неща. На нас ни пука, брато.

Какво печелиш, ако се включиш в инициативата? Нашето уважение, а и можеш да си сигурен, че ще оцениш всичко, което имаш.

Как да се включиш? На Великден подари топла и вкусна вечеря на човек в нужда или просто му напазарувай хранителни продукти.

Кой друг ще се включи? Хиляди българи, заради които още не сме емигрирали от тази държава.

Според проведените анкети и мнения 70% от участващите в инициативата познават бедни пенсионери, на които биха искали да помогнат. Поговорете с тях, вижте от какво имат нужда. Напазрувайте им най-необходимото като пакет храна (например брашно, олио, захар, консерви, пиле, леща, боб и др.), добавете при възможност една топла вечеря. Направете вашата изненада на 11.04 – посетете ги в дома им, занесете им даровете, поговорете с тях. Според 60% от анкетираните възрастни хора най-приятната им изненада би била някой да ги попита как са. Някой да посвети минутка внимание на възрастен човек!

Повече за инициативата в социалната мрежа Фейсбук!

Кефи ли те?

Влез в Brato.bg през търсачката на Ибрахимович

Кучето, с което можеш да играеш тенис на маса (ВИДЕО)