in

В Китай татуират прасетата с герои от Дисни (СНИМКИ)

Photos: Wim Delvoye
Photos: Wim Delvoye
СНИМКИ: Wim Delvoye

Хората правят всичко за пари, брато. Не само в България, а по целия свят. В Китай, например, татуират прасета, после им бият ножа, а кожата се продава за 70 хил. долара. Не ти вкарваме идея, просто ти разказваме как е по света. Спри да си гледаш замислено домашния любимец. Умоляваме те!

Photos: Wim Delvoye

Най-популярните прасета са тези, върху които са нарисувани герои от Дисни. Дори от тв-канала на Дисни преди известно време са си купили една от кожите за две торби с пари.

Photos: Wim Delvoye

Вим Делвоа е художникът, който признава, че рисува по прасета от 1997 г. Преди време дори е татуирал целия гръб на човек, а после “продал” творбата си на друг. Честно! Купувачът има право да вижда няколко пъти в годината своята покупка и да се грижи за нея, каквото и да означава това. Купувачът взима кожата след смъртта на човека с татуирания гръб. Тотално изтрещели, брато!

Photos: Wim Delvoye

Но нека се върнем към свинчоците. Представяш ли си колко пари ще изкараме от #КОЙ, ако го татуираме, а след това продадем кожата му, брато? Какво ще му татуираме? Мъжки полов член с три букви, многократно, не е ли достатъчно?

Photos: Wim Delvoye

Кефи ли те?

Дрането на Сокачев с Моци! Моци! Моци! не е нищо пред това (ВИДЕО)

Април е пълен с изцепки още от самото му начало (ВИДЕО)