in ,

Душмански бой на мач в Шотландия (ВИДЕО)

Душмански бой на мач в Шотландия (ВИДЕО)
Здраво меле с душмански ритници прекъсна любителски мач в Шотландия, брато. Понеже не знаем имената на отборите, ще ги кръстим “Черните пантери” и “Сините невестулки”.

Всичко започва при един фаул пред вратата на “Черните пантери”. Напрежението се е настанило в пеналта, а перфектното изпълнение на играч от “Сините невестулки” разсича това напрежение като остър нож – салам “Камчия”. Коженото кълбо влиза неспасяемо във вратата, а след това става страшно.

Душмански бой на мач в Шотландия (ВИДЕО)
Играч от “Сините невестулки” е толкова изкефен, че изритва топката в небето. Вратарят на “Черните пантери” с мощен боц го сритва в капачките. Потърпевшият е на земята, но бързо става и продължава да потичква в тръс. Той обаче е застигнат от друг играч в “черно”. Следва нов шут в капачките. Реферът вдига червен картон, а през това време друг разярен състезател на “Пантерите” вкарва воле в главата на търкалящия се по земята играч на “Невестулките”. Останалото не може да се опише с думи, така че гледай внимателно, брато. Такова зрелище няма и в България.

Виж още:
Съдия отнася глава и юмрук в лицето (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)
Бой между феновете на селски мач в Червен бряг (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)
Здрав бой на ръгби мач в Перник (ВИДЕО)

Кефи ли те?

Заучено изпълнение на фаул от жени, но какво следва? (ВИДЕО)

Как реагират хората, когато им поставиш чужди тестиси в ръцете (ВИДЕО)